Justyna85.12
Fanka BB :)
Mi nawet się śni, że czuję mdłości, budzę się co chwila...Dziewczyny ratunku, jak używacie imbir? Mąż mi zakupił bo już nie daje rady, mdłości jedynie nie mam jak śpię![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Mi nawet się śni, że czuję mdłości, budzę się co chwila...Dziewczyny ratunku, jak używacie imbir? Mąż mi zakupił bo już nie daje rady, mdłości jedynie nie mam jak śpię![]()
OooMój mąż jest z Ameryki.
Mnie pomagała herbata z imbirem. Wkrawałam sobie duuuuuuużo plasterków imbiru do herbaty rooibos i piłam taki napar. Ciepła woda z imbirem powodowała u mnie większe mdłości niż przedDziewczyny ratunku, jak używacie imbir? Mąż mi zakupił bo już nie daje rady, mdłości jedynie nie mam jak śpię![]()
Który masz tydzień? Ja też miałam mdłości większe ale własnie w 5 tygodniu. Teraz minęły generalnie. Na chwilę gdzieś mnie czasami zmuli, wczoraj np wieczorem, ale no bez dramatów.A mi mdłosci wczoraj minęły (z objawów mam odrzucenie od kawy, bolem/ kłucie w podbrzuszu, pachwinach / ból i trochę nabrzmiale piersi). W poprzedniej ciąży mdliło mnie wieczorami [emoji2368]
Który masz tydzień? Ja też miałam mdłości większe ale własnie w 5 tygodniu. Teraz minęły generalnie. Na chwilę gdzieś mnie czasami zmuli, wczoraj np wieczorem, ale no bez dramatów.
Spoko a jak to się robi?A dziewczyny, może sobie ustawimy paski z tygodniem ciąży? Będzie nam łatwiej ogarniać która który tydzień bo tak właściwie pytamy się co chwilę bo cieżko to spamiętać![]()