justyska89
Fanka BB :)
Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dniSuper dziewczyny, dzisiejsze wizyty zaliczone❤❤❤
jutro następne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dniSuper dziewczyny, dzisiejsze wizyty zaliczone❤❤❤
jutro następne![]()
He he jsk to facet. Mój mąż też liczył na syna i dostał a teraz liczy na córkę. Też bym chciała. Jak moja mama zaczęła maraton z chłopcami tak trwa do tej pory. Moja mama 1 syn, moja siostra 2 synów, ja jednego. Śmieje się że jakby byka teraz córka to byłaby najbardziej rozpieszczona z nich wszystkichPowiedziałam mężowi o tej teorii i że chyba będzie dziewczynka to westchnął głęboko...
Niby wszystko mu jedno ale wiem, że po cichu liczy na synka
Js mam USG 30.11 i też będę się stresować. W tedy powinno być serduszko.Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dni
Czekamy razemJejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dni
Czekamy razemJs mam USG 30.11 i też będę się stresować. W tedy powinno być serduszko.
O 17Czekamy razemo której masz wizytę?
Damy radę
He he jsk to facet. Mój mąż też liczył na syna i dostał a teraz liczy na córkę. Też bym chciała. Jak moja mama zaczęła maraton z chłopcami tak trwa do tej pory. Moja mama 1 syn, moja siostra 2 synów, ja jednego. Śmieje się że jakby byka teraz córka to byłaby najbardziej rozpieszczona z nich wszystkich [emoji23][emoji23]
U nas córka wystąpiła w koszulce 'będę starsza siostrą ' I czekaliśmy kto pierwszy się zorientujeJak przekazujecie informacje o ciąży rodzicom? W przyszłą niedzielę mamy moją rodzinę na obiedzie (syn ma dzień później imieniny) i chcemy wtedy powiedzieć, tylko nie wiem jak[emoji85]