reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas w nocy to nawet koło 16 🙈🤣 poec włącza się o 5, więc o 7 jest już koło 18, a w dzień około 20, ale my tak mamy ciągle, moja mama jak jesteśmy to pali w piecu tak, że jest 24, ja umieram 🤣🤣
Starsi ludzie tak mają. Moja mama nie lubi ciepła to jeszcze jak się jedzie do niej to tak trzyma 21-22 stopni, ale jak mój tata przylatuje to jak on idzie palić to sauna nawet do 26 stopni. I to samo teściu robi. Ja dziecko rozbieram i potem słyszę - ubierz jej skarpetki! Jakby to było najistotniejsze 😂 i wiecznie mnie wyzywają że ściągam dziecku skarpetki.

reklama
A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
Dobrze jej spłukujesz? Bo zazwyczaj np ja tak mam, że się drapie jak źle sobie włosy spłukam. Młoda używa szamponu z Musteli, więc raczej pewnie nie pomogłam 😃

A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
A ja właśnie chciałam mustelle kupić 🙈

Ale super duży chłopak 😀 My robiłyśmy w tym samym dniu, ale jeszcze muszę wybrać, bo mam ich chyba ponad 100 😂
Ty masz 100 i masz z czego wybierać☺️ a mi może udało się zrobić z 7 zdjęć gdzie nie jest rozmazany i widać jego buźkę i kartkę z ósemką 😆ewidentnie nie lubi zdjęć 😀ale to ma za mną 😜

U nas w nocy to nawet koło 16 🙈🤣 poec włącza się o 5, więc o 7 jest już koło 18, a w dzień około 20, ale my tak mamy ciągle, moja mama jak jesteśmy to pali w piecu tak, że jest 24, ja umieram 🤣🤣
Moi rodzice tak grzeją jak wnuki mają przyjechać... 🥵Ja lubię ciepło ale bez przesady. Oni mają jeszcze ogrzewanie podłogowe więc jest masakra.. Ale już im wytłumaczyłam żeby tak nie robili i narazie pamietają😆

My mamy hippa i jest ok. Z tym że Jasiek nie ma jakoś wybitnie wrażliwej i wymagającej skóry

reklama
Ja zawsze kupuję coś delikatnego w czym mogę wykąpać małego i umyć mu tym włosy. Poprzednio miałam HiPP w kształcie foczki opakowanie a teraz mam świetny olejek myjący z firmy jak nasze forum BabyBoom i też jest super, mega delikatny i nawilżający 🙂

Do góry