reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam witam :-)
I o zdrowie pytam :-)

No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne :tak:;-), czasem nawet bardziej ode mnie :-D
To Ci sie trafil rhomantyczny facet :-) Moj jak szlismy na "Zakochanego Anioła" wieki temu to tak szedl ze mna bo szedl ale podobalo mu sie nawet bardziej niz mnie ;-) No ale moj to SF najbardziej lubi...
A ja jeszcze Lejdis nie widzialam..chyba uciekne w sob .....hihihi

reklama
dzień dobry Paniom:-);-);-) pogoda mnie osłabia. jest konkretnie nijaka nie pada ale słońca nie ma i wygląda jakby za sekund pięć miało lunąć:baffled::dry: Gdzie Bodzia się podziewa??:dry:
idę zrobić śniadanko i może jakiś mjuzik zapuścić żeby kości rozprostować
nutki.gif
jakoś radosniej mi się będzie zabierać do roboty w domku:tak:;-)

A w ogóle to wczoraj jakoś się rozminęłam z Anulą i Aluśką i nawet nie było potańcówy:-:)-( Lachony gnuśniejemy
15_9_29.gif
dzisiaj piąt - mus bibke wyrzeźbić wieczorem w pełnym składzie;-);-):-D

Literki mi się zbuntowały:baffled:
Inna ja parasol mam pod ręką...Ja za Tobom tęsknić, bajdzo, bajdzo:tak:Super butki.Oliwka z Lolem będą sobie buty kupowac w takim samym romiarze.On tyz megapłetwiesty:tak::tak:
Anula pikna kiecuszka.
Iiwka photoscape jest bezpłatny.Dostałaś linki???
Któraś jeszcze chciała???Ujawniac się..

Witam Kochane :tak:

Nockę mieliśmy spokojną :tak:
Od 23.00 do 2.00 spała z nami a potem po karmieniu małż przeniósł ją do łóżeczka i spała grzecznie do 9.25

Zmykam na śniadanko bo coś w brzuchu burczy...
gg3amciutk0.gif

reklama
Paweł mi obiecał przynieść Corel Pinta.Przytargał Corel Draw i się dziwi,że m nie krew zalewa Boszeeee.Na kartce mu nazwe napisałam.A on Corel to Corel...

Do góry