reklama
Megusek dobrej nockidobranoc dziewczyny i lachony....SLODKICH SNOOOOF

Dobranoc Megusekdobranoc dziewczyny i lachony....SLODKICH SNOOOOF
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No dobra, już, dobra, niech będzie, poszlismy się pomodlić o zdrowie bo o rozum stanowczo za późnoInna...mozesz se gadac ale my i tak wiemy pocozecie do tej czestochowy poszli
A nasz Kuba zasnal dopiero....nie zdarza mu sie tak pzono chodzic spac![]()

Hie hie, Oliwka dzień w dzień chodzi spać po 22...

A butki już zamówiłam na Allegro, dokładnie takie jak oglądałam w sklepie, tylko rozmiar na mnie i cena trochę niższa:
NIKE AIR CAPRI (315170-004) roz.40 od Mastersport (338048465) - Aukcje internetowe Allegro
Dobrej nocki Lachoniaste śpijcie słodko i niech Wam się przyśni 100 kilo wisni

ja też się zastanawiam czy swojej nie zwolnićGosposia mi nawaliła i strajk robi garów nie chce myć no;-)

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Aj, aj, aj, zapomniałam jeszcze napisać, że byliśmy w kinie na "NIE KŁAM KOCHANIE". Fajny film, ja lubię takie, a jeszcze w księgarni naciągnęłam Jaca na książkę "nie kłam kochanie", na podstawie scenariusza do filmu 

No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne
;-), czasem nawet bardziej ode mnie 

No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne

ee Inna to fajnego tego męża jednak masz, może jakoś walca uniknie;-);-)Aj, aj, aj, zapomniałam jeszcze napisać, że byliśmy w kinie na "NIE KŁAM KOCHANIE". Fajny film, ja lubię takie, a jeszcze w księgarni naciągnęłam Jaca na książkę "nie kłam kochanie", na podstawie scenariusza do filmu
No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne;-), czasem nawet bardziej ode mnie
![]()

reklama
Podziel się: