reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula siadaj i nadrabiaj ;-);-):-D
sluze.gif

Inna...mozesz se gadac ale my i tak wiemy pocozecie do tej czestochowy poszli :-p:-p:rofl2::rofl2::-D:-D

A nasz Kuba zasnal dopiero....nie zdarza mu sie tak pzono chodzic spac :szok:
No dobra, już, dobra, niech będzie, poszlismy się pomodlić o zdrowie bo o rozum stanowczo za późno :laugh2:

Hie hie, Oliwka dzień w dzień chodzi spać po 22...:-p Wcześniej to i wołami jej do łoża nie zaciągniemy :sorry2:

A butki już zamówiłam na Allegro, dokładnie takie jak oglądałam w sklepie, tylko rozmiar na mnie i cena trochę niższa:
NIKE AIR CAPRI (315170-004) roz.40 od Mastersport (338048465) - Aukcje internetowe Allegro

Dobrej nocki Lachoniaste śpijcie słodko i niech Wam się przyśni 100 kilo wisni :tak:;-)

Aj, aj, aj, zapomniałam jeszcze napisać, że byliśmy w kinie na "NIE KŁAM KOCHANIE". Fajny film, ja lubię takie, a jeszcze w księgarni naciągnęłam Jaca na książkę "nie kłam kochanie", na podstawie scenariusza do filmu :-p:laugh2:
No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne :tak:;-), czasem nawet bardziej ode mnie :-D

Aj, aj, aj, zapomniałam jeszcze napisać, że byliśmy w kinie na "NIE KŁAM KOCHANIE". Fajny film, ja lubię takie, a jeszcze w księgarni naciągnęłam Jaca na książkę "nie kłam kochanie", na podstawie scenariusza do filmu :-p:laugh2:
No i kocham mojego małża za to, że lubi takie komedie romantyczne :tak:;-), czasem nawet bardziej ode mnie :-D
ee Inna to fajnego tego męża jednak masz, może jakoś walca uniknie;-);-):-D

reklama
Inna super buty rewelacja.Wołałam Cię w sobotę telepatycznie a w niedzielę jeszcze bardziej a Ty nic a nic.następnym razem poprostu pożyczę walec od Ciebie bo Ty nie słyszysz

Do góry