Ze mnie się zawsze śmieje mąż że znów "mam pacmana" i wcinam wszystko jak leciTo mój mąż tak mnie wyzywa, że on pójdzie do cukierni i tylko powącha i juz ma +10kg, a ja ze niby mogę jeść (też bym utyla przecież)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mnie się zawsze śmieje mąż że znów "mam pacmana" i wcinam wszystko jak leciTo mój mąż tak mnie wyzywa, że on pójdzie do cukierni i tylko powącha i juz ma +10kg, a ja ze niby mogę jeść (też bym utyla przecież)
nie, macierzyński wykorzystałam cały 20 tygodni, dalej jest urlop rodzicielski i wzięłam tylko 8 tygodni. resztę urlopu mogę wykorzystać chyba do 6rż dziecka, jak dobrze pamiętam i jak szef mnie wk**wi to nie ma zmiłujA to oddałaś te kilka Msc macierzyńskiego mężowi czy po prostu zrezygnowałaś z tego?
U mnie w ciąży była zachcianka na pizze lub sałatkę z kurczakiem zamówiona również w pobliskiej pizzerii plus wypiekali do niej bułeczkę. I tego mogłam jeść tonami oraz mąż wiedział jak mi się chce to muszę mieć na już. No i arbuz ogólnie wydał mnie ze jestem w ciąży bo przez ciążą nie lubiłam jeśćZe mnie się zawsze śmieje mąż że znów "mam pacmana" i wcinam wszystko jak lecio dziwo w ciąży nie miałam zachcianek i jakiegoś szczególnie dużego apetytu
![]()
a no dobra nie pomyślałam o kuchniIde do kuchni, córka bawi się w kojcu![]()
To mój mąż tak mnie wyzywa, że on pójdzie do cukierni i tylko powącha i juz ma +10kg, a ja ze niby mogę jeść (też bym utyla przecież)
Ja właśnie miałam na śledzia z nutella ale nie zjadłam M mi nie dał a teraz mam z tego bekeZe mnie się zawsze śmieje mąż że znów "mam pacmana" i wcinam wszystko jak lecio dziwo w ciąży nie miałam zachcianek i jakiegoś szczególnie dużego apetytu
![]()
Ja też całe życie jem co chce i jestem szczupła. Fakt, że raczej lubię jeść zdrowo ale fast foody i słodycze też bywają w moim menuZe mnie się zawsze śmieje mąż że znów "mam pacmana" i wcinam wszystko jak lecio dziwo w ciąży nie miałam zachcianek i jakiegoś szczególnie dużego apetytu
![]()
Mam identycznie co do menu i straszenia, najpierw straszyli 30 a teraz 40 stką aaaaaa i po ciąży też miało coś zostaćJa też całe życie jem co chce i jestem szczupła. Fakt, że raczej lubię jeść zdrowo ale fast foody i słodycze też bywają w moim menuZłośliwe koleżanki dogadują, że te wszystkie kg po 40 mi wskoczą
![]()