Dziękuję, jestem w laboratorium jak tu nie miłosiernie dziwny zapach jest, aż mnie mdlito była moja kreseczka dzień przed okresem. Tez bladziutka. Ale była. Nie przejmuj się na zapas![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, jestem w laboratorium jak tu nie miłosiernie dziwny zapach jest, aż mnie mdlito była moja kreseczka dzień przed okresem. Tez bladziutka. Ale była. Nie przejmuj się na zapas![]()
Tam jest zawsze specyficzny zapach, jak i atmosferaDziękuję, jestem w laboratorium jak tu nie miłosiernie dziwny zapach jest, aż mnie mdli![]()
Ooo właśnie tez to kiedys brałamco do tego magnezu ... eeehm ja miałam przez ładnych parę lat problem z drgającą powieką i ze skurczami łydki.
i ... w sumie to podcza wizyty u kardiologa ( bo muszę kontrolnie jeździć ) pad doktorek mi powiedział, że magnez magnezem ale mam brać też potas.
I od czasu gdy biore zwykły Aspargini@an ( magnez+potas) to nie pamiętam kiedy by mi powieki drgały.
To inne testy, i to tylko testy, nie ma to znaczeniaWrzucam wam zdjęcie dwóch testów, niebieski z wczoraj a różowy dziś, nie wiem czy panikuje już czy co
Ja biore magnesium verla (magnez) i aspar (magnez+potas) no a dalej bez szału. Lekarze nie maja totalnie pomyslu skad u mnie takie problemy z potasem i magnezem. 3 lata temu wyladowalam w szpitalu z powaznymi zaburzeniami rytmu serca, zanikami pulsu i wysokim cisnieniem jednoczesnie wlasnie przez krytycznie niski potas i magnez. Nie wiele by brakowalo i przez zwykly potas z magnezem by mnie juz nie bylo. Wydaje sie glupia sprawa a niestety sa to bardzo wazne pierwiastki. Jak tylko mi zaczyna drgaz powieka czy miesnie juz mnie ogarnia straszny lęk i boje sie tego samego. Ale ostatni raz badalam poczatkiem pazdziernika i potas mam najlepszy jaki w zyciu mialam no a magnez bez szału bo jak zykle dolna granica ale raczej tak mi sie trzyma.co do tego magnezu ... eeehm ja miałam przez ładnych parę lat problem z drgającą powieką i ze skurczami łydki.
i ... w sumie to podcza wizyty u kardiologa ( bo muszę kontrolnie jeździć ) pad doktorek mi powiedział, że magnez magnezem ale mam brać też potas.
I od czasu gdy biore zwykły Aspargini@an ( magnez+potas) to nie pamiętam kiedy by mi powieki drgały.