reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Teraz po wyschnięciu tego zalania wyszło tak

Załączniki

• IMG_20211202_193824.jpg
    IMG_20211202_193824.jpg
    984,5 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Uprzedzam!! Nie jestem złośliwa, jestem szczera.

Przyznam szczerze, że troszkę się martwię poziomem twojej/waszej wiedzy jak chodzi o starania..
Myślę, że najpierw powinnaś zacząć od wizyty u lekarza zanim sprowadzisz dziecko na ten świat...
Musi wytłumaczy ci jak działa organizm kobiety, owulacje, cały "proces" zachodzenia w ciążę i inne ważne tematy, o których mam wrażenie, że nie masz zielonego pojęcia..

Ostatnia edycja:
reklama
poprzedni post też 11 dni przed robiła w październiku... Więc nie rozumiem 😝
Daj spokój. Ja nie wiem dlaczego młodzi są tak nie douczeni... Przecież wiadomo, że cykl trwa 28-30 dni i są 3 etapy.. Współczuje takiej wiedzy czy niewiedzy, nie wiem nawet jak to nazwać.

Trzymam kciuki aby się udało, ale tak jak wyżej @asia.joanna wspomniała, wybierz się do lekarza który Ci wyjasni jak działa cykl, jak się starać o dziecko, i kiedy zrobić wczesniej test ciążowy. Poczujesz się lepiej z zdobytą wiedzą i nie bedziesz katować sama siebie robiąc testy już 2 dni po stosunku...

Do góry