Głowa do góry, jak nie masz już tego brudzenia, to dobry znak. Ja miałam 2 dniDziękuję Kochana za odpowiedź. Ja też mam taki brunatny sluz bardziej, ale do wczoraj za każdym razem jak jde do ubikacji. Bol taki przedmenstruacyjny, a beta dopiero w poniedziałek. Bardzo sie boję![]()
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Z krwawieniem to nie ma nic wspolnego,zarodek moze uszkodzic naczynie krwionosne i jest to pare kropli krwi ale bardziej takie brudyA czy któraś z Was miala krwawienie implantacyjne?
Sherlook
U mnie też pewnie będzie 2 w nocy, bo też punkcją o 14 ma być [emoji1787]Mam dziś o 2 zrobić zastrzyk z Ovitrelle. Nastawiłam budziki a i tak się martwię czy nie zaspie
Sherlook
Wczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]
Faktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.U mnie też pewnie będzie 2 w nocy, bo też punkcją o 14 ma być [emoji1787]
Punkt 2 zeszłam. Trochę problemów z oderwaniem folii
Później do 4 nie mogłam spać z przejęcia.
Sherlook
Dobrze, że dziś weekend. Przynajmniej nie jesteś zmęczona w pracy. Chciałabym zasnąć i obudzić się już po punkcji, a lepiej po transferzeFaktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.
Punkt 2 zeszłam. Trochę problemów z oderwaniem foliii poszło.
Magda 1234
To wychodzi na to ,że bóle głowy są zapisane w stymulację u mnie dodatkowo mdłości i czasami jakieś takie skurcze mocne które trwają sekundeWczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]
Jestem na zajęciach od 9Dobrze, że dziś weekend. Przynajmniej nie jesteś zmęczona w pracy. Chciałabym zasnąć i obudzić się już po punkcji, a lepiej po transferze![]()
Ja się obawiam jutro punkcji, czy nie będzie za późno.
eij
A nie mówiłamFaktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.
Punkt 2 zeszłam. Trochę problemów z oderwaniem foliii poszło.
reklama
eij
Ja miałam punkcję 36 h po podaniu OvitrelleJestem na zajęciach od 9ale czuje się dobrze.
Ja się obawiam jutro punkcji, czy nie będzie za późno.
Podziel się: