Mary2094
Fanka BB :)
U nas taka sama tradycja, buty się wieczorem pucuje aby rano już były w nich prezentyU nas tradycja, że przychodzi w nocy więc rano prezenty są już przy łóżkach. U Dobrusi w przedszkolu był Mikołaj, ale to standard![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas taka sama tradycja, buty się wieczorem pucuje aby rano już były w nich prezentyU nas tradycja, że przychodzi w nocy więc rano prezenty są już przy łóżkach. U Dobrusi w przedszkolu był Mikołaj, ale to standard![]()
u nas też słodycze, zawsze tak było i pamiętam, że nie raz nie dwa tłumaczyłam, że Mikołaj jak zostawia coś pod poduszką to na pewno przyniesie im dużo prezentów pod choinkęRobię, ale tylko w sumie dlatego, że robię starszym dziewczynkom i wiem, że Dobrusia by pytała, dlaczego Marcysia nie dostała, przecież była grzeczna. Ale u nas na Mikołaja daje się drobiazgi, zazwyczaj słodycze, ewentualnie jakaś pierdoła (Dobrusia dostanie pop-it jedborożca). Dla Marcysi mam książeczkę.
omg przypomniałam sobie jedną rodzinną wigilięNiee, jeszcze chyba za małe dzieciaczki, mogłyby się wystarszyc. W przyszłym roku też jeszcze może to być ryzyko, żeby urazy nie dostały po zobaczeniu Mikołaja i potem problem będzie przez kolejne lata![]()
No pięknościJa zaryzykowalam z Mikołajem![]()
czytam Was ale na pisanie brak już czasuu nas noc znowu tragiczna do 23 spoko potem kosmos co chwila pobudka, na ręce odłożenie to darcie dosłownie
wstaliśmy o 5.40 pierwsza drzemka 13 i potem długo nic teraz właściwie spanie g.19.55 zasnął po kąpieli i mleczku
jestem padnięta, M tak samo
do tego u nas jest tak że jak M kończy pracę to mały już czeka w blokach startowych i do mnie nie przyjdzie ale jak tylko zniknę to już mnie szukaale bawi się po 17 tylko z M i nie ma szans żeby robił coś innego bo ten zaraz stoi i zwis o nogi i błaga
nie wiem co my robimy źle??
z drugiej strony czasem ma tak że podejdzie wystawi ręce i się w tuli jak koala i jeszcze powie mama to już zmęczenie mi odchodzi
co do zębów u nad była prawie 40 przy jedynkach byłam na dyżurze wtedy z nim i mówili że nie możliwe że przez zęby ale nic innego też mu nie było ani gardło, ani uszy, nawet usg brzucha miał robione więc na bank to![]()