Kochana ja tak miałam - ból jak na okres, samopoczucie jak na okres tylko zamiast okresu miałam dwie kreski czego Ci życzęDalej boli mnie podbrzusze. 4 dni już. Pewnie będzie tak do samego okresu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja tak miałam - ból jak na okres, samopoczucie jak na okres tylko zamiast okresu miałam dwie kreski czego Ci życzęDalej boli mnie podbrzusze. 4 dni już. Pewnie będzie tak do samego okresu.
Eeee.... Ja bym zrobiła ciążowyTo ja mam takie. Ostatni z dzisiaj. Skoro wszystkie takie będą to nie będzie wiadomo kiedy był pik?![]()
Głowa do góry ! Jest jeszcze dużo czasu żeby coś z tego było, trzymam kciukiCześć dziewczynypodczytuje Was już jakiś czas i postanowiłam, ze ja i dołączę jeśli można
. Tak wiec mam 29 lat , staramy się o 1 dziecko z tym ze rok temu udało Nam się za pierwszym razem niestety w 12 tyg serduszko przestało bić.. w czerwcu biochemiczna No i od tej pory cisza , moje badania podstawowe jakie lekarz uważał żebym zrobiła wyszły dobrze.. aktualnie jestem dziś 8 dpo i raczej nic z tego nie będzie
![]()
Wady genetyczne się zdarzają, biochemy też... Chociaż to boli to trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tym bardziej, że badania okWiesz co ogólnie wszystkie badania jak byłam w ciazy były super ale wyszła wada genetyczna dziecka - triploidia . No i lekarz nie robił żadnej innej diagnostyki to było w marcu , w czerwcu biochem i to był znów nasz pierwszy cykl starań po stracie - wtedy gin uznał ze zrobi podstawowe tylko czyli wiem ze cytologia , zespol antyfosfolipidowy, i pare jeszcze innych ale już teraz dokładnie nie pamietam .. No i powiedział ze wszystko w porządku i mamy się starać dalej a jeśli do roku nie wyjdzie to się weźmiemy za męża…. I powiem szczerze to jest Nasz 5 cs i czuje ze nic z tego znów nie wyszło..
Zawsze mialam tam <1.2 czyli mimo ze teraz mam <5 oznacza ze nic sie nie dzieje? Mi sie wydaje ze jednak wyglada to inaczej
DziękujęKochana ja tak miałam - ból jak na okres, samopoczucie jak na okres tylko zamiast okresu miałam dwie kreski czego Ci życzę![]()
Mnie w ciazy zaczęły bolec piersi 8 dpo a to był cykl gdzie sama stwierdziłam ze owulacji nie miałamDziękujęZnowu mnie boli brzuch, piersi też
![]()