Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moge zrobić, tak jak patka dodaje wizyty to ja mogę dodawać terminy porodów, ale raczej blizej terminu niz teraz no po co teraz?Zrobimy jakąś listę z terminami porodów?
Trzymaj się !!! Na pewno lada dzień się poprawiJa od wczoraj sie czuje bardzo źle. Wczoraj wymiotowałam wszystko co jadłam... Okropne to. Dzisiaj czuje, że będzie powtórka. No, ale żyje jakoś! Może do jutra przejdzie to
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny!
super pomysł :-) ja mam na 9.06 jakby co, prawdopodobnie dziewczynka :-)Mogę dorzucić do wizyti będzie wszystko w 1 miejscu
![]()
Nie pisz tego, nie pisz, bo sobie wykrakasz to zmęczenieJezu, ja juz znowu mam filmy.... Dlatego ze czuje sie dzisiaj zbyt dobrze... Caly dzien sprzatam i nic, zero zmeczenia... I oczywiscie schizuje przez to, mimo ze dobrze wiem, ze w 15 tygodniu tak moze byc. Ale to jest silniejsze ode mnie.
Wizyte mam w poniedzialek, wiec chociaz tyle dobrze.