polecam zblendowanie banan kaki i dodanie jogurtu żadne dziecko się nie oprzeZ bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam zblendowanie banan kaki i dodanie jogurtu żadne dziecko się nie oprzeZ bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej![]()
Śliczna choineczkaZ bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęłanie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało
Ale oto efekt pracy![]()
Oj nje bądź taka pewnapolecam zblendowanie banan kaki i dodanie jogurtu żadne dziecko się nie oprze![]()
możesz zrobić mus banan i kaki bez jogurtuOj nje bądź taka pewnaMoja Nela na bank by pogardziła, banana nie lubi ( konsystencji), jogurtu naturalnego nie lubi a kaki pewnie też by nie zjadła
Btw., wiecie, że ja nigdy nie jadłam kaki?Nawet musiałam sprawdzić jak ten owoc wygląda
![]()
Zależy kto czego oczekuje od swatowej/tesciowejFabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
![]()
Jak słowo daję, bałam się przwinąć stronę, żeby zejść do zdjęcia, bo przeczytalam "palce do gardła, żeby zwymiotowało...a oto efekt pracy"Z bananem działa, z kaki nie działa, kaki tak śliskie, że z amarantusem jest jeszcze gorzej
U nas była ostatnio maść z witaminą A, a dzisiaj nie zauważyłyśmy z kumpelą, że na podłogę spadły jakieś jagody popsikane farbą jak robiłyśmy choinki (trujące podobno dla psów, więc dla dzieci pewnie też). Złapałam ją jak drugą pakowała do buzi, a pierwszą właśnie przełknęłanie ma to jak wsadzać dziecku palce do gardła, żeby zwymiotowało
Ale oto efekt pracy![]()
Moj samego jogurtu też nie zje, od razu ma odruch wymiotny ale po dodaniu owocu , zjada z apetytemOj nje bądź taka pewnaMoja Nela na bank by pogardziła, banana nie lubi ( konsystencji), jogurtu naturalnego nie lubi a kaki pewnie też by nie zjadła
Btw., wiecie, że ja nigdy nie jadłam kaki?Nawet musiałam sprawdzić jak ten owoc wygląda
![]()
Dlatego moja nie ma chrzestnychMieliśmy dzisiaj gościa, przyjechał chrzestny małej a tu jeden wielki płacz. Ona tak nigdy nie płacze dopiero jak chrzestny pojechał to jest postep i się bawiaż jestem w szoku że tak reaguje. Boję się kolejnych wizyt
![]()
Może jako swatowa nie będę spelnieniem marzeń, ale babcia dla wnuków będzie ze mnie calkiem spokoFabryczna, a coś o Teściowej?
Polecasz się?
![]()
u nas też prezenty po wigilii. w tym roku teściowa będzie u nas na całe święta, to mówię ok jedna dodatkowa osoba (i zrobi pierogi i uszkaU nas prezenty daje się w Wigilię po kolacji i po kolędachMy też Wigilia u teściów a pierwszy i drugi dzień Świąt jesteśmy u mojej rodzinki, pierwszy u mamy, drugi u babci cała rodzinka się spotyka
![]()