reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa dzięki to jest już dwa razy;-);-);-);-)
chciało mi sie;-);-)
A gosposia znów nawala steerta prasowania a ona nic no do diabła muszę ją zmienić.mój zapał prysł a jeszcze dołek łapie bo m. ze mna nie gada i tak w kóło.
i u mnie gora prasowania...
image012.gif
...................
9x.gif

reklama
Cześc dziewczynki! Moi rodzice właśnie pojechali. Już prawie wszystko wysprzątali, tylko im piwnica została. No ale to mój z kolegą zrobią. Ojciec bardzo wszystko przeżywa i dziś dostał u mnie porządnego odcukrzenia. Ech, trzy światy z tymi chorobami. Ja na rozgrzanie zapodam sobie grzane winko+mężusia. mmmmmmm... terapia jak się patrzy! Idę dzieciory kąpusiac!
humor06.gif

Wywaliłam swoje........ nie widziałam tego Twojego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakaś ślepa jestem :zawstydzona/y:

sikoreczka taka kuracja z grzanym winem to mnie się bardzo podoba.
Zdrówka dla taty :-(
mnie też
niunia.gif

Aha od wczoraj puszczam małą bez pieluch, no i narazie jest tak że jak zrobi siusiu to przylatuje z krzykiem do mnie i ściąga spodnie, bierze nocnik i siada na nim. Hm może zatrybi
hmm.gif

Dżiecię wykąpane i teaz będziemy się przetrzymywać kto mocniejszy.Ja zaraz też pójdę się myć żeby stary mi kompa nie rąbnął jak wróci.

reklama
Do góry