Mary2094
Fanka BB :)
Jak siada to nie wyciąga oby dwóch nog przed siebie tylko jedną ma ciągle pod tyłkiem, rzadko kiedy wyciągnie obie, cały czas wstaje z prawego boku, z lewego dopiero próbuje.Mary, a co Ciebie martwi u Nastki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak siada to nie wyciąga oby dwóch nog przed siebie tylko jedną ma ciągle pod tyłkiem, rzadko kiedy wyciągnie obie, cały czas wstaje z prawego boku, z lewego dopiero próbuje.Mary, a co Ciebie martwi u Nastki?
No tak, skonsultuj, będziesz spokojniejsza.Jak siada to nie wyciąga oby dwóch nog przed siebie tylko jedną ma ciągle pod tyłkiem, rzadko kiedy wyciągnie obie, cały czas wstaje z prawego boku, z lewego dopiero próbuje.
No tak, skonsultuj, będziesz spokojniejsza.
...I wpadniecie do nas na pogawędkę![]()
Mata właśnie jest uznawana przez Hanu tylko wtedy kiedy może jej odrywać brzegi i zkadać jeŚliczna dziewczynka! Widzę, że masz tę samą matę i mój mały też tak samo ją wcina![]()
Czytałam z trwogą o Twoim porodzieOoo, pierwszy dzieciaczek, który urodził się w tym samym dniu co moja NelkaObie rodziłyśmy tego 25.03 i ja też naturalnie aczkolwiek odwrotnie, poród bardzo trudny.
A napisz na jakim etapie jest Hania, ile ma ząbków, czy już samodzielnie siedzi, raczkuje, jak idzie jej rozszerzanie diety itp itd?![]()
Co prawda me dziecię już smoli cholewy do Tymusia z porodówki ALE ALE nic nie wiadomoEj, dziewczyny, czyj syn jeszcze nie jest zaręczony? Przecież panna Hanna zawitała na forum![]()
Tylko dwie dolne jedynki?Czytałam z trwogą o Twoim porodzie
Hania jest na etapie niestety nadal dosc niskiej wagi, wazy 7.650 i w zasadzie od poczatku powolutku przybierala. Jest raczej z tych mniejszych dzieci. Ciuszki niby 74 ale to w sumie od niedawna i sporo ma jeszcze takich 68. Zabiera sie za siadanie, pełza do przodu jak szybki samochodzik i ma tylko dwie dolne jedynkizaczepia psy usiłując na nie szczekać, perfekcyjnie udaje kaszelek zwłaszcza kiedy jej nie pasuje przebieranie i ostatnio nauczyła sie mowić „daj”
![]()
Tylko dwie dolne jedynki?
Widzę nowe mamy w naszej grupie, ale wszystkie maluchy już mają jakieś ząbki. Poza moją, która 4 dni temu skończyła 9 miesięcy, a nadal nie ma żadnego zęba
Jak jej w końcu jakiś wyjdzie, to chyba się upijębo będzie już miała z 18 lat... Jeszcze do niedawna byłyśmy we dwie z @Lipaaa ale Maja postanowiła wycofać się z anty-wyścigu i wyhodowala sobie ząbka
PS: Liczę na prezent na święta![]()
Olsztyn znane mi miasto. Moja babcia mieszka jakieś 50 km od niego, blisko Lubawy i do Olsztyna nieraz zajeżdżamy do galeriiOlsztyn
WitamyCześć dziewczyny. Jestem i ja. Już tyle razy się zbierałam, ale zawsze coś. Jestem z Olsztyna, Remka urodziłam 6 marca. 3800, 56 cm, po 36 godzinach poród zakończony cesarką, do tego Covid, brak siły, morze łez i 2 tygodnie na oddziale covidowym, bez dziecka, bo byłam taka słaba. Karmienie kpido teraz. Przez 4 miesiące było mi strasznie ciężko z powodu powikłań, sposobu karmienia i takie tam. Tylko to forum trzymało mnie w ryzach. Dało bardzo dużo siły, rozwiewało wątpliwości, serio zawsze patrzyłam z rezerwą na tego typu aktywności internetowe, ale słowo daję nie wiem gdzie bym była teraz, gdyby nie Wy.