może jak kiedyś uzbieram takie zasoby to też wygrzebię w co raczej wątpięO matko, aż nie wiem co powiedzieć
Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).
reklama
nie ma za co polecam sięDziekujemy ciociu @Vaness, zamawiamy
Ja szukałam UGG na Vinted to miałam problem z niechodkami.
Ale dziękujemy bo cena tez całkiem git więc zamawiam![]()
też zamówiłam ale oddałam, nie wiem jakie masz ale te były odsuwane z tyłu na pięcie Achillesa totalna porażka jak u nas ciężko wepchnąć stopę... do tego za krótkie bo przed kostkęMój ma bardzo podobne z H&M, ubieram mu na spacerki bo są cieplutkie![]()
to chyba bez różnicy czy za 30 czy za 100 zł takie etap ściągają, mój też ściągał teraz już tego nie robi a może dlatego, że w śpiworku jestMam podobne bardzo...ale Iga ma te buty 30 sekund na nogach...dłużej zakładam niż ona je ma...
Pomyśl czy u Was nie będzie podobnie...
Ale u mnie Iga non stop rusza nogami...nawet dzisiaj mi jedna Pani zwróciła na to uwagę...że cały czas rusza![]()
Mary2094
Fanka BB :)
yyy z firmy Bobowełna to mój wyszukany sklep z tymi butkami ale może być i @karoo-kp bo jestem jej wdzięczna bo naszukałam się ale znalałam i zakochałam się w wełnie merinoPrzecież to Ty @karoo-kp zrobiłaś na forum modę na te buciki z wełny merino...pierwsza podsunęłaś informację o takich cudeńkach![]()
Ja nie myje z fluorem, pytałam mojego stomatologa i powiedział, żeby bez fluoru i absolutnie nie szczoteczka soniczna.Ja czytałam " tata stomatolog" i on mówi, że myjemy ząbki szczoteczka dwa razy dziennie pasta z fluorem z 1000 ppm. Ja kupiłam przed przypadek z 500 ppm, no ale nie będę kupować innej specjalnie. I staram się myć jej codziennie dwa razy, ale nie zawsze się pamięta, czasem umyje tylko raz a czasem jeden dzień nie umyje![]()
zaznaczę, że młody lekarz studiował w UK i tam pracował ale wrócił i założył klinikę.
Jak go pytałam jak to jest w UK to powiedział, że najgorsza praktyka była w szpitalu bo maleńkie dzieci miały operacyjnie usuwane ząbki z przejedzenia cukrem.... ledwo wytrzymał.
Ma dwójkę dzieci i mówi, że nie ma przebacz od małego czyścił im nawet na siłę
ja centymetremAle śliczneMoże głupie pytanie, ale jak mierzycie dzieciom stopy?
![]()
Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, uśmiałam sięTo bystry Tomek jednak.
Moja "nie kuma" jeszcze zbyt wiele.
Nauka pokazywania na ptzykład:
- Popatrz, Meluniu to owieczka ma oko.
Pokaż gdzie jest oko.
Melania po 30 powtórzeniach pokazuje paluszkiem oko i niepewnie patrzy czy ok.
Mama biję brawo i cieszy się spektakularnie. Dziewczynka oddycha z ulga i też się cieszy.
Następuje nauka " Gdzie owieczka ma ucho?"
Po 30 powtórzeniach Melania pokazuje OKO
Kurtyna.
reklama
Ja już też nie mogę się doczekać końca kp, nie wyobrażam sobie karmić 2-3 lata, już chcę "odzyskać" swoje ciało i mieć je tylko dla siebieJa zaczynam się nastawiać raczej na to że będziemy kończyć, po kąsaniu dla zabawy nie jest mi do śmiechu, bolą mnie sutki, a zębów jest więcej. Jedynie będę tęsknić za początkami karmienia, no i za usypianiem. Teraz zaczyna się robić ekstremalnie, bo potrafi na siedząco jeść wpatrując się kątem oka w TV, albo klepie mnie po piersiach, ciągnie za stanik, i się z tego śmieje. Tak więc już od lutego się weźmiemy za odstawienie.