reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny u nas chyba przejście na jedną drzemke mala zawsze o 9 szla spac a teraz 11 a ona się bawi w najlepsze... szok.... w nocy milion pobudek bo ida obie dwójki na raz. Ale nie usypiam na sile. Zobaczymy jak się dzien potoczy;

U was dalej drzemki o konkretnych porach czy dajecie maluchom tyle czasu ile chcą?
U nas drzemka ok. 12 do 14 i tyle.

reklama
Mój śpi 2 razy po maks pół godziny. W okolicy 10 i potem 15. Zasypia pomiędzy 20-21.30 wstaje w okolicy 7. W nocy ma milon pobudek.

U nas drzemka przewaznie rano kolo 11 i śpi wtedy z 2 godzinki. Pózniej druga po 15 i to juz krotka okolo 40 min😉 jesli wstanie pozno rano przykładowo o 9 to wtedy ma tylko jedna drzemke w ciagu dnia

Prezent od chrzestnych babci i ciotki 😁

Załączniki

• IMG_20211222_105653476_HDR.jpg
    IMG_20211222_105653476_HDR.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 80
Dziewczyny u nas chyba przejście na jedną drzemke mala zawsze o 9 szla spac a teraz 11 a ona się bawi w najlepsze... szok.... w nocy milion pobudek bo ida obie dwójki na raz. Ale nie usypiam na sile. Zobaczymy jak się dzien potoczy;

U was dalej drzemki o konkretnych porach czy dajecie maluchom tyle czasu ile chcą?
Mój zwykle ma dwie, jedna koło 10/11 i druga koło 15, ale to różnie bywa, zdarza się że jest tylko jedna.

reklama

U nas zazwyczaj jedna drzemka, tak koło 12 go kładę i śpi do 14-15, ale to nie że ja mu tak ustaliłam, tylko o tej porze robi się senny i śpi jak długo chce. Teraz już ten tryb dnia ma bardzo powtarzalny (chyba, że gdzieś wychodzimy na konkretną godzinę albo w ogóle na dłużej, to wtedy wszystko jakoś dopasowuję, żeby było dobrze), stąd taka regularność.

Do góry