reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Cara

Jest duzo wartych uwagi kosmetykow ale i sa smiecie...jak wszedzie ;-)
Jak bys chciala byc konsultantka to masz znizke 27 % na wszystkie kosmetyki, zadnych nakazow ze tyle i tyle na m-c i kiedy chcesz. ;-)

a jak wygląda wysyłka towaru? do jakiegoś swojego punktu to wysyłają czy bezpośrednio do mnie?a no i za ile? musze si etam wgłębić w regulamin......

reklama
a jak wygląda wysyłka towaru? do jakiegoś swojego punktu to wysyłają czy bezpośrednio do mnie?a no i za ile? musze si etam wgłębić w regulamin......
Wysylaja do domu albo tam gdzie podasz adres - Stolica. Koszt 7 zl ale jak masz zamowienie za 250 zl (w canach kataogowych) to nic nie placisz za pzresylke...jak masz jakies pyt to wal na gg 625492 ;-)

Dzień
Ale nie dobry:-:)-(
Mały w nocy wymiotował, płakał i nic nie chciał pić nic poza cycem.Rano znowu wymioty, rozpalony, nieswój jakiś...Dzwoniłam juz i idziemy do lekarki.Nie podaba mi sie i już.
Niby termometr pokzuje 36,9 ale ....Ja widze,że jest jakiś inny...

Bodzia kazda mama wie najlpiej! :-)
Moj Kuba juz mozna powiedziec zdrowy (ma strupki ale dzien z dniem coraz mniej) , jutro ma byc ladnie i cieplo wiec pojdzeiemy na spacerek :-) Doczekac sie nie moge...i Kuba pewnie tez, bo on juz nie pamieta co do spacerek...hmmmm

Ale jestem wsciekla!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do 5 kazdego miesiaca mam miec juz alimenty na koncie!! A tu 7 i brak!!

Boje sie ze idiota przestanie placic!!:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry