reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ide spac. Dostalam @ i jakos nie mam ochoty na picie ...Udanej impresski. Bobranoc :-)
To tak jak ja. Dobranoc Meg:-)

Ja też nie mam ochoty na imprezowanie....
Dobrej Nocki koffane Lachonki:tak:
Dobranoc Bodzia. Trzymam za Ciebie kciuki:tak:

No to i ja idę spać w takim razie....
PObeczałam troche M na skypie i czuję się trochę lepiej.... Choć nie moge powiedzieć że dobrze. W dzień to jakoś idzie ale wieczorami jest tragedia, dzieci posną a ja zamulam i myśłę... :-( Krzysiek mówi że będzie dobrze i że jak wróci to sobie odbijemy wszystko z nawiązką, mam nadzieję że tak będfzie i że szybko to wszystko minie..... Nie nadaje się na takie rozłąki, nie dla mnie to:-(
ok nie smucę bo przecież przyszłam powiedzieć tylko dobranoc, słodkich snów wszystkim i oczywiście żeby dzieci dały wam się wyspać:-)
Ja też sie nie nadaje na rozłąki, także doskonale Cię rozumiem Małgosiuniu. Trzymaj się jakoś. Dobranoc.:-)

reklama
Witam z rańca

U mnie gdzies leciutko sloneczko przesiwtuje przez chmurki takze mam nadzieje an ladna pogode dzisiaj.

idze ze wczoraj imprezki nie bylo, biedna Małgosiunia miala ochote a zadna sie nie pojawila:dry:.

Małgosiunia trzymaj sie dzielnie, ja co prawda nigyd nie bylam w takiej sytuacji ale potrafie sobie wyobrazic co czujesz. Ja nie potrafie zeyc bez mojego m ani chwili nawet jak w szpitalu po porodzie bylam to ryczlam zeby juz isc do domu bo tesknilam za nim:zawstydzona/y::-(;-):sorry2: Koffana dasz rade, pomozemy ci. . . :tak:

Hej Meg wszystkie jeszcze spia
8.gif
albo sa nie ten tego do pisania jeszcze
10.gif
;-)

Właśnie oglądam stronke faberlic ale nie moge sie nigdzie doczytac czy mozna zamowic sobie katalog nie będąc konsultantem? przeglądam te kosmetyki i ceny wydaj mi sie nawet nie zle, choc dawno nie robila zakupow z tej dziedziny wiec moge sie mylic.:dry:

Witam po dlugim i meczacym weekendzie...

Zaliczylam juz ryczenie na wykladach. Nie ma to jak smsy od M...

Maly zle sypia. Ja tez bo mecza mnie sny :-/../

Ogolnie jestem wykonczona!

Właśnie oglądam stronke faberlic ale nie moge sie nigdzie doczytac czy mozna zamowic sobie katalog nie będąc konsultantem? przeglądam te kosmetyki i ceny wydaj mi sie nawet nie zle, choc dawno nie robila zakupow z tej dziedziny wiec moge sie mylic.:dry:
No ja akurat nie mam katalogow na kwiecien...nie robilam w marcu to ni mam ;-)
58.gif
....
Jestw pdfie katalog ..kliknij na obrazek katalogu na pierwszej stronie

reklama
Oglądam właśnie,nie chciał mi sie wgrać ale już mu fochy przeszły i się pokazał;-)

Cześć Cara
Hej Cara

Jest duzo wartych uwagi kosmetykow ale i sa smiecie...jak wszedzie ;-)
Jak bys chciala byc konsultantka to masz znizke 27 % na wszystkie kosmetyki, zadnych nakazow ze tyle i tyle na m-c i kiedy chcesz. ;-)

Do góry