reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka ale sie nam zmieniasz
17.gif
jak zwykle śliczna jesteś:blink:

Bodzia dobrze ze juz go nie meczy tak bardzo

Megusku a ty co dzisiaj taki chumorek nijaki :dry:

Mały spi a ja próbuje cos popracowac... ale ciagnie mnie do was wiec bede zerkac:sorry2: jak malo piszecie to jakos idzie mi ta praca ale jak zaczynacie gawędzieć to.....:baffled::rofl2:
Nic takiego.....takie babskie...przejdzie ;-)
A Ty pracuj pracuj :-)

Mieszkanko sprzątnięte, podłoga aż sie błyszczy. Oliwka spi już od jakiegoś czasu. Za oknem pada, ciągle pada..............fuj, nie cierpie takiej pogody :no:
Wtrząchnęłam zupke chińską, ale dalej głodna jestem, idę oblookać lodówkę :tak:.
A tak mnie naszło dzisiaj, że zrobiłam małżowi listę zakupów i będę robić gołąbki, bo tak bardzo lubię, a jeszcze smaka mam takiego, że szok, to po południu machnę gołębie, będą na 2 dni (mejbi, bo ja potrafię i nawet 10 w ciągu jednego dnia pochłonąć:zawstydzona/y:).I Oliwka lubi gołąbki, to też poje. Bo ja to wiecie, robią po swojemu, duuuużo mięska mielonego daję, nawet więcej niż ryżu :-D. I sosik pomidorowy....mmm...rozmarzyłam się :blink:

A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

A co to Oliwka opala sie w kurteczce na drugim i trzecim zdjiecu?Przeefajne minki i pozy przybiera ;-)
Ja tez lubie golabki....ale tylko jesc :-) wiec....pusc tu ze trzy ;-) (moga byc z mniejsza iloscia miesa....mieso z moich doloz do swoich ;-)

reklama
Sikoreczko - piękny ten obrazek, cóż to za metoda? Może z Jaśminką bym cosik takiego pokąbinowała
witaj Jasminko! To był taki komplet w biedronce: obrazki z klejem i kilka woreczków z kolorowym piaskiem. tylko jest jeden minus: wszędzie mam piasek:dry::laugh2:

Sikoreczka śliczny:-D:tak::tak:
A jaka Ty zieloniutka dzisiaj:-D:-D
nio takam dziś wiosenna :tak: Tylko pogoda nie:dry: Pada i wieje:angry:

My się bajkujemy, bo Lolinek taki słaby,że nawet mu się bawic nie chce.
Wiecie najgorsze było jak on wymiotował a ja nie umiałam mu ani pomóc ani wytłumaczyć co się dzieje.A on taki biedny przestraszony był:-:)-:)-(
A z pozytywów to dzis mija 5 latek od poznania Małegożonka:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Bodzia i ja sie dolaczam do gratulacji!!! A wez nam powiedz cozescie sie tak szybko hajtneli? Milosc od pierwszego wejrzenia? ;-)

Do góry