reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzka super zdjecie...taki maluszek poopatulany....moze na wiosne bedzie go wiecej widac ;-)
już go więcej widać tylko jak jeździmy na wieś to jeszcze syberia czasem - ostrzejsze powietrze i wiaterek to beduin musi być;-):tak:a wersji rozebranej prezentuje się Tygrysek tak oto;-):-D:-D

Załączniki

• IMG_4122.JPG
    IMG_4122.JPG
    83,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Hej Lachonice:-)
Madźka no widać że mały taki rozwalony w tym łóżeczku, chyba po jedzonku hihihi, mój tak własnie wygląda jak sie naje do syta :-DNo a Ty lachon nie da się ukryć hahah
Bodzia zdrówka dla Lola, dobrze że śpi bynajmniej chorobę prześpi i jutro będzie dobrze:-)
No ja też czytałam że Marta ma być o 16:-)
JA dziś na dworzu byłam, z Michałem na rowerku, ale zapitalał jak głupi hihi, oczywiście nie pedałuje ani nie kieruje, tylko se siedzi i wrzeszczy że szybciej mam pchać....I tym sposobem wróciłam do domu zciajana i spocona;-) Ale czego sie nie robi hah
Wojtek wył w niebigłosy:angry: Myśłałam że wyjdę z siebi9e i stanę obok.... Na szczęście zasnął. Chyba się do bujania przyzwyczaił i teraz sam nie chce zasnąć, ale ze mną nie wygra:-) Ja uparta jestem i może wyć nawet pół godziny nie wyjmę z łóżeczka.... Wredna matka ze mnie hihi
Mochał teraz z dziadkiem na dworzu ogródek kopie haha, ja mam pranie wywieszone ide zaraz po nie, jakby cuś to wołać mnie szybko:-)
Aaa zapomniałam powiedzieć że dzięuję za wsparcie kobitki:-)
I że foteczki małej Księżniczki superek:-) Leży tak jak Michał jak ma nerwa:-D

reklama
Inna a to Twoje kwiatki takie ladne? Masz sklaniak? ;-)
Sikoreczko napewno Madzia nie dostanie antybiotyku...moze Eurespal najwyzej...
Madzka no bo przyroda to cudowny model do fotografowania...nie krzyczy, nie leci do aparatu i nie wydziera go z rak ;-) :D
U nas kwiatki nie przeżyły - nasza psinka je zadeptała. A to są kffiatuszki ze skalniaka teściówki :tak:.
I zgadzam się - przyroda do fotografowania the best, kwiatuszki, krzaczory, itepe. Chmurki też lubię :tak:. A Oliwki nie lubię obzdjęcowywać, bo wczoraj zrobiłam jej ponad 200 zdjęć i może z 10 nadaje się do uzytku :sorry2:

a to nasze weekendowe zdjątko
CUDNE !!!!

Ja właśnie gotuję zupkę, nie wiem tylko co wybrać, rosól czy od razu pomidorówkę :dry:
Ryż się gotuje, mięsko przygotowane, małż będzie kapuchę oprzyrządzał :-p. I jeszcze dzisiaj mam zamiar pożreć ze 2 gołebie :tak:
A Jacek mnie wkurzył już, ale nieważne... Widziały gały co brały...Ale chyba nigdy nie polubię jego starszej córki :no:

Do góry