Jak masz 5+1 to masz skończone 5tc i zaczęłaś 6tcI jak to właśnie jest z liczeniem tych tygodni? Jak ja mam 5t1d to znaczy, że zaczynam 5 tydzień czy już skończyłam całe 5 tygodni i zaczynam szósty ? Skomplikowane to na razie dla mnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz 5+1 to masz skończone 5tc i zaczęłaś 6tcI jak to właśnie jest z liczeniem tych tygodni? Jak ja mam 5t1d to znaczy, że zaczynam 5 tydzień czy już skończyłam całe 5 tygodni i zaczynam szósty ? Skomplikowane to na razie dla mnie![]()
Hahahaha, ja właśnie też patrzę na te apki, ale też liczę sobie normalnie na kalkulatorze.Jak masz 5+1 to masz skończone 5tc i zaczęłaś 6tcDla mnie tez na razie jest to magia
ale tak pokazują mi apki ciążowe
![]()
Aaaaa, to idziemy rownoHej dziewczyny! Witam się z Wami. Termin mam na pomiędzy 31.08, a 03.09, ale chyba tematami będzie mi bliżej do Was.
Jutro zaczynam 5t0d!![]()
Hej ja idę 11.01 więc będzie to 6tc+5Dzień Dobry,
U mnie dziś 4+3, a więc piąty tydzień. Kobietki dajcie znać proszę w którym tygodniu mniej więcej wypada Wam wizyta. Mam na początku stycznia, ale raczej nie będzie nic widać (5+1) dodatkowo u ginekologa u którego raczej nie będę prowadzić ciąży. Wybrałam go z myślą o diagnostyce, a tu taka niespodzianka. Lekarka u której docelowo chce chodzić 18 stycznia, a więc 7+1.
Jeśli chodzi o objawy to zmęczenie, lekkie bóle podbrzusza, nadwrażliwość na zapachy i zadyszka po kilku stopniach![]()
Hej,Hej, podczytuje was trochę, szukam waszych wyników z bety bo sama się mega stresuje
W marcu poronienie, w obecnym cyklu pękły 3 pęcherzyki po stymulacji i mega się boję o ciążę mnoga
W około 9-10 dpo robilam betę i wyszła 21.
Dopiero dzisiaj po pracy znajdę czas zeby zrobić powtórkę i zobaczymy czy jest przyrost
Powodzenia za wasze ciążę![]()
Ja właśnie złapałam termin na NFZ do lekarki u której byłam na rutynowej wizycie. Termin na 4.01, a więc akurat zrezygnuje z jednej prywatnej wizyty. A, że przyszły tydzień wolny to nie wytrzymam do 18.01Cześć dziewczyny,
Chciałam i ja się przywitać, dziś 5+1, termin z om wychodzi na 3 września, choć jeśli będzie tak jak przy 1 ciąży czyli meega cukrzyca z insuliną to pewnie ledwo dotrwam do połowy sierpniaale póki co zapisuję się tutaj
Beta , 27.12 - 553, a z 29.12 - 1442więc chyba jest dobrze
Ciągle jeszcze nie dowierzam, gdyż we wrześniu i listopadzie miałam biochemiczne i straciłam nadzieję, ale chyba do 3 razy sztuka
USG mam dopiero na 14.01 ale może uda mi się złapać wcześniejszy termin.
Ogólnie to od wczoraj mam mega mdłości![]()
Ja idę jak będzie 7+3, czyli 17.01Dzień Dobry,
U mnie dziś 4+3, a więc piąty tydzień. Kobietki dajcie znać proszę w którym tygodniu mniej więcej wypada Wam wizyta. Mam na początku stycznia, ale raczej nie będzie nic widać (5+1) dodatkowo u ginekologa u którego raczej nie będę prowadzić ciąży. Wybrałam go z myślą o diagnostyce, a tu taka niespodzianka. Lekarka u której docelowo chce chodzić 18 stycznia, a więc 7+1.
Jeśli chodzi o objawy to zmęczenie, lekkie bóle podbrzusza, nadwrażliwość na zapachy i zadyszka po kilku stopniach![]()
Witaj, pamiętam cię z kreseczekHej, podczytuje was trochę, szukam waszych wyników z bety bo sama się mega stresuje
W marcu poronienie, w obecnym cyklu pękły 3 pęcherzyki po stymulacji i mega się boję o ciążę mnoga
W około 9-10 dpo robilam betę i wyszła 21 - czyli w poniedziałek.
Dopiero dzisiaj po pracy znajdę czas zeby zrobić powtórkę i zobaczymy czy jest przyrost
Powodzenia za wasze ciążę![]()