reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

10 dni przed okresem to jesteś tuż po owulacji i nawet Twój organizm jeszcze nie wie czy będzie z tego ciąża czy nie więc nic nie ma prawa świadczyć ani o nadejściu miesiączki ani o jej nie nadejściu.
Jesteś po owu więc masz skok proga stąd ból piersi [emoji2272]
Ja dzisiaj 10 dni przed okresem i już bolą mnie piersi, takze pewnie zbliża się miesiączka [emoji19]

reklama
Tez jestem przed ale boje sie robić testy póki nie dojdzie do terminu @ bo napewno wyszłoby mi negatywne. Nie zniechęcaj się, czasem nawet w terminie @ moze wyjsc negatywne co nie znaczy brak ciąży 🥰 trzymam kciuki za pozytywny wynik!

Ps. Dziewczyny, jesli chodzi o czułość testu to lepszy 20 czy 10? Który czulszy?
10 jes
Tez jestem przed ale boje sie robić testy póki nie dojdzie do terminu @ bo napewno wyszłoby mi negatywne. Nie zniechęcaj się, czasem nawet w terminie @ moze wyjsc negatywne co nie znaczy brak ciąży 🥰 trzymam kciuki za pozytywny wynik!

Ps. Dziewczyny, jesli chodzi o czułość testu to lepszy 20 czy 10? Który czulszy?
10 jest bardziej czuły.

Ogólnie dopochwowo jakbyś miala po przebudzeniu 37 - 37,5 to bylaby super wiadomość dla Ciebie. O ile nie zacznie spadać przed @. Można tez do ust jeslo wolisz. Nie wiem jak działa (w sensie czy to robi różnicę w pomiarach) to z termometrem strzelanym do czoła bo takiego nie mam 🤷‍♀️
Tylko czas pokaze co będzie :)

Ogólnie dopochwowo jakbyś miala po przebudzeniu 37 - 37,5 to bylaby super wiadomość dla Ciebie. O ile nie zacznie spadać przed @. Można tez do ust jeslo wolisz. Nie wiem jak działa (w sensie czy to robi różnicę w pomiarach) to z termometrem strzelanym do czoła bo takiego nie mam 🤷‍♀️

Ja dopochwowo mam 37,3 caly czas ale mozna zafiksować mierząc temp i czekac na spadek 😬
ja mierzę dopochwowo, dlatego porównałam temperatury z rana wykonane prawidłowo termometrem owulacyjnym z takim zwykkym domowym termometrem do czoła, że to ma się nijak 😝

reklama
Do góry