reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

kurcze coś mi sie z podpisem psuje :(( nie widać moich zdjęć które ostatnio dodałam to Kacperka i nasze ślubne hmmm to tylko u mnie na kompie sie nie wyświetla czy u Was tez ??

reklama
Dzien dobry:-):-)

No w koncu dostalam sie do Was mialam jakis problem z netem.

Women gratulacja dla siostry

A mnie wczoraj wieczorem Adas wystraszył bo na siusiaku wyszły mu takie czerwone krostki ale dzis jakby zanikły wiec chyba jest dobrze. W piatek jedziemy na usg jaderek to sie zapytam jakby co.
A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)

Kunda gratuluje:tak:moj tez bierze moje palce od razu do buzi jak tylko dostanie ale jak na razie sa to bezzebne ugryzienia:-Dczuc zabki pod dziaselkiem ale nie chca sie cos przebic.

Dzisiejsza nocka MASAKRA

Kacper usnął o 22 a obudził się o 23:30 i do cyca zjadła i potem za godzinkę znowu i t za którymś razem jak sie obudził zjadł i płacze , krzyczy widać że zmęczony ale nie uśnie ... masakra aż w końcu wzięłam go na ręce i tak go bujałam i usnął a ręce to myślałam że mi odpadną i tak od tej 4:30 usnął i obudził się o 6:50 (więc nawet długo pospał:szok: hihi) ale jestem wykończona a teraz oczywiście nie śpi bo po co !!!
Mam nadzieje ze jeszcze pośpi bo dziś basen i lepiej żeby był wypoczęty

No a tak w ogóle to Dzień dobry ;-)

Hmmm Pusia współczuje Ci a jezeli podałabyś mu Vibucol?????

co do chrupek to chce sprobowac ale nie moge ich tu nigdzie dostac:-(

hahahahahaha ale sie usmialam z Julki;-) to musialo wygladac strasznie zabawnie:-D

My po szczepieniu 7620 i 68 cm długości wszystko 72 centyle i waga i wzrost normalnie wymiary modelki oby tak dalej trzymała figurę:-D

no niezla modelka-gratuluje :laugh2:

No to się chwalę moje dziecko od rana mówi cały czas ta-ta-ta-ta
mój mąż ją nauczył o 5,30:-D

no extra,ze juz mowi-strasznie szybko,czy to nie? bo oprocz swojego gaworzenia to ani mysli o gadaniu:tak:

Hej dziewczynki,
poczytalam co tam u Was, ale jakos nie mam natchnienia na pisanie ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postaram sie zagladac teraz czesciej , bo w koncu babcia sobie o wnuczkach przypomniala i przyjechala do nas.
Chlopaki biora leki i czekamy na kontrole w maju, wtedy bedzie wiadomo co dalej z tym nieszczesnym refluksem.
Buziaczki dla wszystkich listopadowych bobaskow!!!
Zajrze jutro:tak:

czesc ladinka,trzymam kciukasy zeby wszystko bylo ok i ucaluj chlopakow:tak:

alesię rozpisałyscie od rana!:-)

my wróciliśmy od mojej mamy po 16..
potem byłam na solariuum bo masakra...biała jak ściana jestem hehe
potem na kaweczce w knajeczce..
kąpiel Kapika i wreszcie luz:-)

a ja znowu musze isć z Kapikiem do lekarza trafi mnie coś.... znowu mi zacząl głowe wyginać w jedną strone ehh mieszkam w budynku gdzie jest na parterze rehabilitacja no i własnie mamy jutro podejść i zapytać kiedy mają jakieś okienko lekarki zeby nas na chwile przyjęli i obejrzeli... bo ja mam dosc...a juz było super...no nic nie stresuje się zobaczymy...

buziak

ja mam solarium pod nosem ale musze sobie odpuscic z moimi rozstepami :-(
a co z kacperkiem ?? -daj znac jak juz bedziesz wiedziala czemu znowu tak przekrzywia ta glowke

Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Dziś wieczorem panie położne powiedziały ze coś im nie pasuje ze słuchem i jutro powtórzą badanie...więc tu wahania...ale jestem dobrej myśli.
No i malutki ma skaleczoną rączkę w sensie ze tak lekko skórkę zdartą,i Panie położne powiedziały że za mocno sobie ssał rączkę w brzuszku,i że niby nazywa sie to nadżerka u płodu,nie czaje wogole tego ale ok.

No to tyle,spadam
Dobrej nocy

GRATULACJE!!!!

Dzisiejsza nocka MASAKRA

Kacper usnął o 22 a obudził się o 23:30 i do cyca zjadła i potem za godzinkę znowu i t za którymś razem jak sie obudził zjadł i płacze , krzyczy widać że zmęczony ale nie uśnie ... masakra aż w końcu wzięłam go na ręce i tak go bujałam i usnął a ręce to myślałam że mi odpadną i tak od tej 4:30 usnął i obudził się o 6:50 (więc nawet długo pospał:szok: hihi) ale jestem wykończona a teraz oczywiście nie śpi bo po co !!!

kurcze coś mi sie z podpisem psuje :(( nie widać moich zdjęć które ostatnio dodałam to Kacperka i nasze ślubne hmmm to tylko u mnie na kompie sie nie wyświetla czy u Was tez ??

wspolczuje nocki-u mnie tez nie zawesolo ale coz narazie funkcjonuje i czekam na kolejny kryzys:dry:ale narazie odpukac (puk,puk) jest o.k :)

aaaa a fotki widac w podpisie (kacperek i twoje slubne )

wisienka-no fajnie ze wypad do polandu sie udal i ze odpoczelas, a jak Davidek w samolocie o.k? nie mieliscie problemow no i jak w aquparku-poopowiadaj troche;-)

a my wczoraj kupe biegania mielism dlatego nie zagladalam
rano mialam dentyste-super babka jeszcze tak dobrej dentystki nie spotkalam cjociaz w polandzie zawsze prywatnie to albo z nas zdzieral;i albo chrzanili robote (jak np:kanalowke ):dry: a tu polka i zrobila mi wszystko usuwanie kamienia 2 dziurki ze znieczulonkiem,zdjecia za free-normalnie extra!! Stwierdzilam,ze nawet jak bede juz miala placic to i tak bede sie leczyla u niej a nie w polsce i tak na to samo wychodzi!!
a i popoludniu zalatwilismy paszport,a ze do ambasady to normalnie wyprawa,tak wiec troche nam to zeszlo ale wszystko poszlo gladko i odbior paszportu mamy 20 maja:tak:
tylko mialam nerwa bo babka powiedziala,ze potrzebujemy nr.pesel dla malego i trzeba go wyrobic w ciagu 12 miesiecy a my bedziemy mieli z tym problem jak nie jestesmy zameldowani w polsce no i nie wiem co teraz robic:angry::crazy:

Dzien dobry:-):-)

No w koncu dostalam sie do Was mialam jakis problem z netem.

Kunda gratuluje:tak:moj tez bierze moje palce od razu do buzi jak tylko dostanie ale jak na razie sa to bezzebne ugryzienia:-Dczuc zabki pod dziaselkiem ale nie chca sie cos przebic.

Hmmm Pusia współczuje Ci a jezeli podałabyś mu Vibucol?????

co do wkładania swoich rączek i moich to Kacper robi to już od jakiś hmm 2 miesięcy a ślini sie że szok, ale niby jak ostatnio byliśmy na szczepieniu to pani mówiła ze żadnych ząbków nie widać hmmm może sie gdzieś ukrywają;-) .
A co to jest to
Vibucol ??

a tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo :
Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stronie :D więc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza :-D:-D- aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica

a co z kacperkiem ?? -daj znac jak juz bedziesz wiedziala czemu znowu tak przekrzywia ta glowke

;-)

a my wczoraj kupe biegania mielism dlatego nie zagladalam
rano mialam dentyste-super babka jeszcze tak dobrej dentystki nie spotkalam cjociaz w polandzie zawsze prywatnie to albo z nas zdzieral;i albo chrzanili robote (jak np:kanalowke ):dry: a tu polka i zrobila mi wszystko usuwanie kamienia 2 dziurki ze znieczulonkiem,zdjecia za free-normalnie extra!! Stwierdzilam,ze nawet jak bede juz miala placic to i tak bede sie leczyla u niej a nie w polsce i tak na to samo wychodzi!!
a i popoludniu zalatwilismy paszport,a ze do ambasady to normalnie wyprawa,tak wiec troche nam to zeszlo ale wszystko poszlo gladko i odbior paszportu mamy 20 maja:tak:
tylko mialam nerwa bo babka powiedziala,ze potrzebujemy nr.pesel dla malego i trzeba go wyrobic w ciagu 12 miesiecy a my bedziemy mieli z tym problem jak nie jestesmy zameldowani w polsce no i nie wiem co teraz robic:angry::crazy:

Nie bylisy dzis bo nie było miejsc kurde...jak może nie być miejsc jak ja chce zapłącić ehhh no nic mają dzwonić do mnie jakby jakieś okienko sie zrobiło:-) Super że paszport macie:-)
no ale jak nie jesteście zameldowani w Polsce to przecież chyba mały moze mieć pesel?:baffled: w sumie to ja sie nie znam:-)

zdjęcia widze:-)

Dzisiejsza nocka MASAKRA

współczuje nocki:-(

Women gratulacja dla siostry

A mnie wczoraj wieczorem Adas wystraszył bo na siusiaku wyszły mu takie czerwone krostki ale dzis jakby zanikły wiec chyba jest dobrze. W piatek jedziemy na usg jaderek to sie zapytam jakby co.
A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)
Kunda już 2 ząbeczki! WOW szlejecie:-) gratulacje!!!!!!!!!!

Cześć

Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........

witam

Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY

gratulacje !!!!!!

W piatek jedziemy na usg jaderek to sie zapytam jakby co.

kunda no gratuluje zabkow!! nic sie nie chwalilas, albo ja gapa przeoczylam :-)
a po co robic Adasiowi usg jaderek? cos ma nie tak czy wszyscy powinni?

pusia wspolczuje nocki, moze mu zabki ida ze tak kiepsko spi?
albo jest w fazie wzrostu

co do chrupek to chce sprobowac ale nie moge ich tu nigdzie dostac:-(

no extra,ze juz mowi-strasznie szybko,czy to nie? bo oprocz swojego gaworzenia to ani mysli o gadaniu:tak:

wisienka-no fajnie ze wypad do polandu sie udal i ze odpoczelas, a jak Davidek w samolocie o.k? nie mieliscie problemow no i jak w aquparku-poopowiadaj troche;-)

Asix no ja wlasnie sobie przywiozlam z polandu chrupki :-D moze sprobuj w Lidlu albo w sklepie z polska zywnoscia. Moj maly juz dostal i byl zadowolony, babcia mu dala jak mamusia sie bawila a dziecko glodne sie zrobilo :blink:

moj czasem juz powiecos jak yeah albo ostatnio hello :-D tatus sie cieszyl jak nie wiem, ale ja mysle ze to bylo nieswiadome, czekam az powie ma ma albo da da

co do rozstepow, to tym bardziej powinnas sie udac na solarke, ja chodze to duzo mi zbladly i skora lepiej wyglada

a podroz byla oki, david byl bardzo grzeczny, jak lecielismy z stansted do wrocka to jak juz wpuszczali do bramki to zaczal plakac, ale w samolocie przykrylam sie kocykiem i dalam cyca i byl spokoj. jak nie spal to patrzyl sie przez okno :-)
zadnych problemow, obsluga lotniska byla bardzo mila, nawet nie musialam go wyciagac z wozka przy przeswietlaniu jak spal, ani butow sciagac :-D:-D

a na basenie bylo super :tak::-) maly strasznieeeeeeee zadowolony!!! bylismy z nim 2 razy,Dav caly czas sie usmiechal, a najbardziej to mu sie podobalo plywanie na brzuszku albo podskoki do wody :-):-)
polecam aquapark !! jest super przystosowany dla matek z dziecmi.

a tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo :
Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stronie :D więc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza :-D:-D- aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica

pusia ja mam to samo :tak::tak:
nogi ma juz opanowane, odpycha sie nimi jakby raczkowal, ale rece jeszcze z tylu zostaja.

Cześć

Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........

bira super ze juz lepiej ;-) ze juz w jestescie w domciu
a wiadomo od czego dostala to rozwolnienie? no chyba ze pisalas, tylko przeoczylam, bo nie dalam rady wszystkiego nadrobic :-( przepraszam
a za serduszko tryzmam kciuki, oby bylo wszystko w porzadku

reklama
Dziewczyny mama do Was pytanko juz dawno mialam spytac ale caly czas zapominalam -skleroza juz w tym wieku:dry:hahaha
Widze ze pare z Was chodzi z maluchami na basen ja tez z checia poszlabym napiszcie na co zwrocic uwage?????
No i u mie w najcieplejszym baseniku dla dzieci ci okolo takim brodziku jest 32 stopnie a w takim rekreacyjnym tez dla dzieci 29 stopni czy nie jest to za niska?????
No i jeszcze jedna sprawa nie pytalam sie jeszcze ale mysle ze woda wszedzie jest chlorowana a slyszalam ze dla dzieci powinna byc ozonowana?????

KARINA

Do góry