reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Dziewczyny mama do Was pytanko juz dawno mialam spytac ale caly czas zapominalam -skleroza juz w tym wieku:dry:hahaha
Widze ze pare z Was chodzi z maluchami na basen ja tez z checia poszlabym napiszcie na co zwrocic uwage?????
No i u mie w najcieplejszym baseniku dla dzieci ci okolo takim brodziku jest 32 stopnie a w takim rekreacyjnym tez dla dzieci 29 stopni czy nie jest to za niska?????
No i jeszcze jedna sprawa nie pytalam sie jeszcze ale mysle ze woda wszedzie jest chlorowana a slyszalam ze dla dzieci powinna byc ozonowana?????

KARINA

My chodzimy na specjalne zajęcia w grupkach z instruktorami - woda jest ozonowa z odrobinka chloru i są dwie instruktorki - woda cieplutka jak sie do niej wchodzi to jak do zupy hihi - do dyspozycji są różne wodne zabawki do dyspozycji piłeczki duży materac superrr Dzis mamy kolejne zajęcia

Dziewczyny mama do Was pytanko juz dawno mialam spytac ale caly czas zapominalam -skleroza juz w tym wieku:dry:hahaha
Widze ze pare z Was chodzi z maluchami na basen ja tez z checia poszlabym napiszcie na co zwrocic uwage?????
No i u mie w najcieplejszym baseniku dla dzieci ci okolo takim brodziku jest 32 stopnie a w takim rekreacyjnym tez dla dzieci 29 stopni czy nie jest to za niska?????
No i jeszcze jedna sprawa nie pytalam sie jeszcze ale mysle ze woda wszedzie jest chlorowana a slyszalam ze dla dzieci powinna byc ozonowana?????

KARINA

tam gdzie ja bylam to woda miala 35 stopni i wogole na basenie byslo strasznie goraco, jak dla mnie ukrop ale dla malucha super !!! woda ozonowa, nie czulam chloru, zaraz kolo basenu dla maluszka jest salka do przebrania, obok basenu stalo lozeczko turystyczne jakby bobas byl spiacy czy lezaki dla mam aby sobie odpoczac i usciasc z malym czy nakarmic, normalnie basen rewelacja !!

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie jakie jest Wasze zdanie na temat łózeczka turystycznego?????

jak dla mnie oki, ale na wyjazd czy cos, nie na stale, bo jak sama nazwa mowi ze to lozko turystyczne.

tam gdzie ja bylam to woda miala 35 stopni i wogole na basenie byslo strasznie goraco, jak dla mnie ukrop ale dla malucha super !!! woda ozonowa, nie czulam chloru, zaraz kolo basenu dla maluszka jest salka do przebrania, obok basenu stalo lozeczko turystyczne jakby bobas byl spiacy czy lezaki dla mam aby sobie odpoczac i usciasc z malym czy nakarmic, normalnie basen rewelacja !!

jak dla mnie oki, ale na wyjazd czy cos, nie na stale, bo jak sama nazwa mowi ze to lozko turystyczne.

Hmmm to u nas jest chlodniejsza woda:-(
Tak tak te lozeczko tylko na wyjazdy w domu mam solidne drewniane z szuflada.
Czesto jezdzimy nad wode albo do rodziny meza a maly jest tak ruchliwy ze boje sie zostawiac go jak spi np. na wersalce

Kurcze mam dosyć blisko na ten basen na którym ty byłaś hmmm może by sie wybrać - tylko myślałam że z takim maluchem bez instruktora to strach ale teraz chyba zmieniłam zdanie zwłaszcza że mamy juz doświadczenie w basenie :tak: a ile płaciliście za wstęp i czy w razie czego można tam nakarmić cyckiem ??

Witam sie.

Asix ale możesz zameldować synka. Na przykład w mieszkaniu swojej mamy lub teściowej. I wtedy to ona melduje Maciusia a nie ty :tak:
Spróbuj tak.

Bira co ty gadasz :szok: Jak to? to znaczy co dokładniej?
Ehhh wierze,ze to pomyłka lekarzy.Musi być!!!
Ingusiu ty się nie wygłupiaj i nie strasz mamy ani cioteczek :sorry2:

Pusia Viburcol to homeopatyczne czopki uspakające dla dzieci.Pomagają przy ząbkowaniu,stanach niespokojnych itp.
Ja zdjęcia widze.
A Kacperek to zdolny facet.No no pełazanie juz :rofl2:

Kunda macie juz dwa ząbki :szok:
Super.Adaś lecisz jak burza.
Mój dalej ząbkuje ha ha ha :-D:-D:-D:-D
A nic nie idzie :-D:-D

karina o łóżeczkach na innym wątku ;-)
Ale moje zdanie : są okey :-)

Kurcze mam dosyć blisko na ten basen na którym ty byłaś hmmm może by sie wybrać - tylko myślałam że z takim maluchem bez instruktora to strach ale teraz chyba zmieniłam zdanie zwłaszcza że mamy juz doświadczenie w basenie :tak: a ile płaciliście za wstęp i czy w razie czego można tam nakarmić cyckiem ??

za bilet normalny placilam 15 czy 16 zl a dziecko za darmo. moim zdaniem nie masz sie co bac isc sama, jeden basenik to masz wode do kostek a drugi to taki od 0-0.5m. przy kazdym basenie stoi 1 czy 2 ratownikow.
ja karmilam na tym lezaczku kolo basenu, przykrylam sie recznikiem, ale mozesz tez w pokoju do przewijania, jest kolo basenu - usiasc na kiblu :-D:-D albo w szatni, sa tam takie duze specjalne dla rodzin z malym dzieckiem zaopatrzone w przewijak
naprawde polecam.

reklama
Dziewczyny dziekuje bardzo za gratulacje

Napisze tylko ze Bira cholernie ci wspolczuje i jestem z Toba
Mam nadzieje ze szybko rozwiją te złudzenia i bedzie wszystko dobrze,pisz jak najwiecej do nas co i jak.

Odezwe sie pozniej bo przyjechaly sprzety dla malego i musze poskrecac

Do góry