reklama
E
Ewcia81
Gość
Malgosiunia kielich zawsze pomocny,hehe,,ty go w morde a on cie na glebee

megusek ja tyz tak pije,ale be zmiodu bo nie slodze....

megusek ja tyz tak pije,ale be zmiodu bo nie slodze....
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
:-)No pewnie że wiem którą Ci pożycze. Jestem taka wzruszona, że się odnalazłyśmy po latach.Siora...a ja Cie szukac musiala za morzem!!! To co pozyczysz mi ta bluzke...wiesz ktora...;-);-)
A Wam lachony ...to juz nic nie pomoze!!
;-)

No chyba tak by wypadało żeby tyle miał. Ho ho, pewnie bedzie miał problemy z kupnem fajnych ciuchów....Kaśka no no to mój synek miałby mieć 206 cm wzrostu????
E
Ewcia81
Gość
Małagosiunia z tego co pamiętam śledzie maszno to tu masz do tych śledzi - pierdyknij se to Ci przejdzie
![]()
![]()
a czy ja tyz moge odrobine na zebole mojeee bolace,,cała szceka mi pekaaaaaaa

Bodzia podnieś męża z podłogi i powiedz żeby nie histeryzował bo Ty lachoniszRATUNKU
Leży na podłodze i ryczyZostał od kompa zabrany
![]()

A jesli to Lolek to współczuje

E
Ewcia81
Gość
ojoj hee Bodzia oddął kompaaaaaaRATUNKU
Leży na podłodze i ryczyZostał od kompa zabrany
![]()
E
Ewcia81
Gość
biere biere,,razem w tym pudełkiem wciagne nosem,,haha,,a raczej buzia bo tam mam zebyyyewcia na zęby leciiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()

reklama
:-)No pewnie że wiem którą Ci pożycze. Jestem taka wzruszona, że się odnalazłyśmy po latach.
No chyba tak by wypadało żeby tyle miał. Ho ho, pewnie bedzie miał problemy z kupnem fajnych ciuchów....
Kasiu....normalnie trza opic to spotkanie po latach!!!

Ale jak Malagosiunia Twoj synke znajdzie pol latach swojego brata blizniaka tak jak ja znalazlam Kasie Irlandke to mu brat pozyczy fajne ciuch (a noz bedzie mieszkal ten brat w USA ;-)
a tutaj daje kilka obiecanuch zdjec ze spacerku :
1.Dzielnie maszeruje!.
2. To cel naszej wedrowki
3. 4. Jak tu piknie!:-)
5. Moja zakrecona starsza tez chciala byc na zdjeciu...;-)
Podziel się: