CzarnaOlcha
Zaangażowana w BB
Matko jak mi sie dłuży czas po owulacji w tym cyklu....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znaćJadę zaraz do ginekologa zobaczyć czy wogole była owulacja![]()
Mam dokladnie to samo.....Matko jak mi sie dłuży czas po owulacji w tym cyklu....
Ja mam niedoczynność więc cardio u mnie przynosi odwrotne efekty do zamierzonych a pozatym go nie cierpię więc nie robię w ogóleno fajnie ze sie wymieniacie takimi informacjami to i ja się czegoś dowiem bo właśnie w tym miesiącu wrocilam na siłkę.. od wrzesnia/października nie robiłam nic . Wzielam sobie powiedzenie nowy rok nowa jaI zaczelam z kopyta prawie codziennie ale w większości kardio, jak mąż idzie ze mną to siłowo. Kiedyś nie ale nie były to długie trasy. Dobrze że zaczęłyście ten temat bo od wczoraj myślę że może nie powinnam za dużo ćwiczyć i biegać po owualcji
chora głowa
![]()
W pt lub sb, a Ty?Mam dokladnie to samo.....
P.s. mąż każe robic mi test, bo twierdzi, że jestem poirytowana i pokrzykuje na wszystkich, zupelnie jak w poprzedniej ciąży
Kiedy masz plan zrobić test?
Dziewczyny, owulacja prawdopodobnie 11/12 stycznia (11 stycznia pęcherzyk 22mm). Dziś rano robiłam progesteron. Chyba jest całkiem nieźle? [emoji4]
Mądrość kalendarzyka wskazuje mi piątek teraz lub wtorek w przyszłym tygodniuW pt lub sb, a Ty?![]()