B
B206
Gość
Czyli dlatego miałyśmy takie głupie wykresy mimo właściwego mierzeniaNie miałam owulacji mimo pozytywnych testówpowiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli dlatego miałyśmy takie głupie wykresy mimo właściwego mierzeniaNie miałam owulacji mimo pozytywnych testówpowiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
Tak się zdarza. Ja przy pcos tez miałam testy niby pozytywne, prog potencjalnie wskazywał ze owulacja się odbyła a na usg ani śladu po owulceNie miałam owulacji mimo pozytywnych testówpowiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
mi powiedziała ze po covidzie dzieją się takie rzeczy. Dziewczyny nie maja owulacji przez kilka miesiecyCzyli dlatego miałyśmy takie głupie wykresy mimo właściwego mierzenia
Niestety tak się zdarza, ja też co miesiąc mam pozytywne testy ale owulacji nie ma...Nie miałam owulacji mimo pozytywnych testówpowiedziała mi Pani doktor ze w jajnikach tylko są drobne pecherzyki i nie widać cialka zoltefo
Tzn?Niestety tak się zdarza, ja też co miesiąc mam pozytywne testy ale owulacji nie ma...
Może w następnym cyklu będzie.
Ja w tym miesiącu pierwszy raz od dawna mam owulację ale po kompletnej zmianie strategii.![]()
Jaka to ta nowa strategia jeśli można spytaćNiestety tak się zdarza, ja też co miesiąc mam pozytywne testy ale owulacji nie ma...
Może w następnym cyklu będzie.![]()
Ja w tym miesiącu pierwszy raz od dawna mam owulację ale po kompletnej zmianie strategii.![]()
Widzę nie tylko mnie zaintrygowałaJaka to ta nowa strategia jeśli można spytać?
a co zrobiłaś ??Niestety tak się zdarza, ja też co miesiąc mam pozytywne testy ale owulacji nie ma...
Może w następnym cyklu będzie.![]()
Ja jutro idę na proga, ale już się przygotowuje na najgorszeWidzę nie tylko mnie zaintrygowała![]()