reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Ja bym zrobiła :) Będziesz wiedziała czy owu była czy faktycznie jej nie było a z drugiej str jak coś zaskoczyło to prog będzie się trzymał dość wysoko. Czytając i wiedząc z doświadczenia jacy ginekolodzy potrafią być,zrobiłabym dla świętego spokoju :p
wiesz co ja już w głowę sobie wbiłam ze nie ma owulacji skoro ona nic nie zauważyła. Obejrzała mi tylko jajniki i po tym stwierdziła . Nawet endometrium nie zmierzyła

reklama
Jeśl chodzi o test Pink kasetowy, to np moja koleżanka na jakichś najtańszych z allegro miała kreski, a na tym pinku ledwo widoczną... więc średnio
Z kolei Pink strumieniowy często niepolecany, a mi nigdy nie pokazał fałszywego cienia. Zawsze biel vizira. Więc ja je lubię.
Miałam też te testeo z allegro, faktycznie nie pokazywały nigdy fałszywych kresek, ale dla mnie mają za małe okienko na kreski xD
Ja mam takie rożowe z allegro co wstawiałam tu jakiś czas temu i jestem mega zadowolona :D

Ja korzystam z nordTest i nigdy nie pokazało mi fałszywej kreski - w ciąży kreskę miałam przy becie 30 (wcześniej w tym cyklu nie robiłam więc nie wiem czy jest w stanie wyłapać niższa)

Nie no ja to juz dawno po testowaniu i czekam na okres z niecierpliwością.
Teraz to miałam owulaka dla testu osikać, żeby zobaczyć ile się wybarwiają, ale poszłam sikać i zapomniałam [emoji23]
Ja zrobiłam i dupa zbita [emoji849] 26dc wiec raczej po temacie. A podbrzusze chodzi jak na sterydach, aż mnie przygina w pół wiec iskra nadziei w sercu rozbłysła. Jak sytuacja u Ciebie? :)

Ja słyszałam często że w tym samym dniu robiony pink i inny test się różnią kreskami,że na pinku bardzo blada wychodzi a na bobotest bodajże dużo ciemniejsza 🤷‍♀️ sama robiłam pinkiem w dniu @ i też miałam bladziutką. Teraz kupuję testeo z allegro bo nie ma żadnych sztucznych cieni ani kresek nawet kilka godzin po a wg opinii jest czuły i nawet w 10dpo wykrywa :)
Tez mam test now z allegro ma kolene dni 🙈😁

Potwierdzam, zamówiłam duża paczkę testeo z allegro i jestem zadowolona.
Kupiłam i strumieniowe i kasetowe, póki co testowałam strumieniowy i jest super.
Szybko się wybarwil, żadnej niejasności. Jak sprawdzą mi się ich owulaki to będę miała nowego ulubionego sprzedawcę [emoji16]
Tez poprzednio w grudniu robilam testeo i fakt, byly jednoznacznie na nie 👍

reklama
Nigdy nie patrzylam ile producent każe czekać [emoji23][emoji28]
Nawet nie wiedziałam, że to piszą.
Muszę to sama wypróbować. Do tej pory większość wybarwiała mi się koszmarnie długo.
Faktycznie owulacyjne z apteki wychodzily na tak, a wieczorem paskowe z allegro wskazywaly brak nawet śladu. Mi sprawdziły sie te apteczne, te allegrowe tylko w ten dzien mialy kreske ale mniej intensywną niz apteczna.

Do góry