reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

A czy uczyłaś go tego całowania????

Ja cały czas do Kubusia mówię "daj buzi" i daję mi całusa w usteczka on wtedy otwiera szeroko buzie i chce mnie ugryźć :dry: i jestem cała obsliniona :sorry2:

reklama
Ale dzień dzisiaj też miałam tak od rana że padam na ryj a chciałam jeszcze na Allegro ciuchy powystawiać:blink:
I stalo się:szok:Spadl mi dzisiaj rano Bartek z narożnika na twarz...a wyszłam tylko na siku a jego zostawiłam opatulonego w kołdrę!!!!A ta moja Olka za mną do kibla i trzaska w tą i nazat drzwiami,mówię do niej idź do niego żeby nie spadł z wyra....a tu nagle wrzask:szok:Pobieglam a on na dywanie:szok:
Ma zadrapanie na policzku...mam nadzieję że siniaka jutro nie zobaczę:wściekła/y:Do lekarza nie poszłam,ale bacznie go obserwuję:angry:Do ilu się dni obserwuje:baffled:
Jestem już padnięta,dzieciaczki spią i chyba ja też już się położę:baffled:

No, no , no Kasieńka suwaczek ślubny ekstra. Ja też mam zamiar sprzedac parę rzeczy na Allegro, tylko nie wiem jak za to sie zabrac, możesz pokazac jakąś Twoją rzecz wystawioną do sprzedaży. Dziś próbowałam robic zdjęcia ciuchów, ale na próbie się na razie zakończyło.

Etka trzy dni. Ja dziś miałam wypadek z cholernym chodzikiem, mam za swoje!!! Już nigdy Kuby do niego nie włoże chwycił się czegoś w się wywrócił z nim trochę popłakał ale znowu mam nerwy na siebie, że nie dopatrzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justyna ta maśc mojej szwagierki synowi pomogła, też miał coś takiego.

Hruda miłego lądowania na ukochanej ziemi.

Jak myślicie klavell smaży się na słoneczku i wygrzewa gnaty???????:-D

U nas pogoda była paskudna, a mały marudny.......:crazy: Gdzie ta wiosna?????:-(

jeszcze na chwile wpadam...dziekuje za korytarze babeczki:-):-):-)
Carioca - bylam kilka razy w Galerii Baltyckiej ale to cholerstwo takie wielki ze nawet dla mnie - fanatyczki dlugich maratonow zakupowych - to za duzo. Poza tym takie same 'szmaty' jak gdzie indziej. Wyjatek ZARA i Berschcka - w trojmiescie to tylko tam!
Ja tam lubie poczciwa Alfe - wpadam do Orseya, Reserwatu, CCC no i oczywiscie Smyka i 5-10-15. Stwierdzam ze w Gdansku jest ogolnie lipa z kupnem ciekawej i orygonalnej garderoby - bez wzgledu na cene.
Kasia - nie uczylam go, no jak? sam tak zalapal, mimo ze nie calowalam go czesto w usta a raczej we wszytsko inne:-)...nie wiem skad tak ma...z obserwacji tez nie do konca bo ja przeciez slomiana. Ale przyznam ze serducho mi mieknie jak to robi
Etka - no i kolejny Bec! wsrod naszych wrzesniatek...oby bylo wszytsko ok!

Filipek też mnie całuje-tzn. otwiera buźkę i przykłada mi ją do twarzy-w dowolnym miejscu :) a jednocześnie obejmuje mnie za szyję i się tuli:laugh2: jest to bardzo słodkie i milutkie.
Mój dzień też nie należał do spokojnych-z rana nagotowałam kilka różnych odmian zupek do słoiczków, potem obiady, sprzątanie itp. a Filip prawie cały czas leżąc na brzuszki piszczał lub pokrzykiwał-nie wiem czemu on tak sie dziwnie zachowuje. A jednocześnie wogóle nie chce leżeć na plecach, a na brzuchu mu źle i tylko chwilami potrafi się sam zająć sobą :szok:
Moje dzieciątko już zdrowieje, dziś dostał ostatnią dawkę antybiotyku(bo po kontroli lekarka kazała mu podać jeszcze 3 zastrzyki), ja też powoli już dochodzę do formy po przeziębieniu (leczę się homeopatią po raz 1szy).
Jutro jedziemy na rehabilitację-chociaż jeszcze myślę, czy rzeczywiście możemy.

Takie mniej wiecej. Nie rozpieszczałam się ze zdjeciami bo ich nie wystawiałam tylko wysyłałam kobitce, aby orientacyjnie wiedziała jakie są. To jest część ubranek, które sprzedaje wszystkich zdjęć nie wkleję bo za dużo by tego było.

No Kuba też tak robi jak pisałam na daj buzi obejmuje mi twarz i oywiera całą buzie obslinia mnie a przy okazji podgryza :/ może to jest forma buzi.

reklama
Przyszła mi ta książka z zabawami dla dzieci. Fajna, ale te zabawy są dopiero od 12 miesiąca życia :dry: co prawda niektóre można dostosować do Naszych baczków. Ale i tak polecam bo jest jasno opisana kazda zabawa i praktycznie nie są zbyt skomplikowane.

Do góry