Carioca No strasznie fajny sen miałaś. Ciekawe skąd wiesz jakdziewczyny wyglądają?! Hehe
Mój Dominik daje mi ogólnie pospać zawsze do tej 7-8 rano, ale wieczorem, żeby go uśpić to koszmar. Ostatnio próbuję ich kłaść wcześniej, o Vanessa zasypia na stole przy późnym obiedzie jak wracamy ze spacerów. Ostatnio leżała na rybce, a wcześniej usnęła cała uklejona gruszką, a ja byłam tylko n górze przewinąć małego.
Dostałam dwa dni temu pierwszy okres od porosu i leci jak z kranu, nie wyrabiam z tamponem i podpaską. Nie mogę się zbyt oddalać od klozetu....SZOK!
a DZIEWCZYNY!
Macie już te wysokie krzesełka do karmienia?
Ja nie kupiłam jeszcze bo w maju chcę jechać do Polski, zrobić chrzciny, podleczyć zęby i poodwiedzać znajomych, planuję tak miesiąc z hakiem. Poza tym przenosimy się do Anglii i już teraz mamy dużo rzeczy, że prawdopodobnie trzeba będzie wynająć samochód. Kiedy wreszcie się dorobimy własnego?!
I zastanawiam się jakie krzesełka polecacie? Mi się podobają te z Chicco i Mothercare'owe ale może zwykłe z IKEI'i?
Na ząbkowanie u mnie pomagałtylko Dentinox, beznadziejny jest Calgel. Ale u Dominika się długo nie zanosi...Pa! Będę później bo teraz chcę skoczyć do Boots'a kupić mu kaszkę