Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nadrobie Was kurnaOpamietajcie sie dziewczyny hehe!
I znow pijecie... No nie!
Nuśka, ale masz ładny suwak ślubny...

...a mi wlasnie w sluchawkach zabrzmiala stara piosenka The Clash 'Should I Stay or Should I Go Now'..o ironio hehehe
Kasia nie dostaniesz wychowawczego,ale dostaniesz pomoc finansową tak jak pisała Atru jeżeli Ci dochód nie przekracza 504zł.Oblicz sobie czy przypada na członka rodziny,a jak nie to goń po podanie bo u nas są już gotowe i tylko piszesz na co chcesz
Ja jeszcze przesiedzę do września i też będę szukać jakieś pracy bo Q...cy w domu dostanę.Olka zapisana do przedszkola a nie wiem co zrobię z BartkiemWolalabym go oddać mojej mamie.Ale w sierpniu ma operację na stawy biodrowe(wymiana) a potem ma mieć rehabilitację...i się okaże czy da rady mi małego przypilnować
![]()
bo on jeszcze dostaje na lewo od szefa za to, że przychodzi wcześniej do pracy 2godziny i jakbym miała to wliczyć to wyszłoby 650zł na osobe. A mój mąż pracuje jako cukiernik :-) może ktoś chce paczka
mój mężuś piecze smaczniutkie!!!cześć dziewczyny
Mój Mateuszek byl dziś tak zmęczony ze polożylam go do lóżeczka i on po chwili usnol. w szoku bylam bez bujania bez niczego i nawet smoczek mu nie byl potrzebny. Toż to szok.
Ale wcale mu się nie dziwię bo tak dzisiaj wyrabial.Dostal już takiejwprawy w raczkowaniu że prawie już biega na tych swoich malych kolankach.
DZiś zeszlam do jego poziomu tzn. na czworaka i gonilam go po mieszkaniu. Mial uciechy co nie miara a ja to chyba więcej od niego:-):-)![]()
ja tak małego odzwyczaiłam od bujania i usypia sam już chyba tydzień
nie połapie się w tym tak mi dni uciekają.a ja dziś znalazłam w starociach "starą" walentynkę którą posłałam B przed śłubem i z daty na niej wnioskuje że jesteśmy już razem 10 latek w tym 1 czerwca będzie nasza 6 rocznica ślubna szok jak to zleciało
dobra zmykam spac bo jutro na rzęsach będę chodziła
my jesteśmy z mężem ogólnie 3 lata z hakiem :-) zaręczyliśmy się po pół roku chodzenia, znalismy się przed tym 2 lata, a po roku ślub 
z rana małym seksikiem ;-) budzę się a tu coś się do mnie dobiera .... ok więcej nie napiszę.
i aż mi się serce kraje jak o tym pomysle. Poza tym chcemy trochę odłożyć na wczasy w przyszłym roku, w tym nie damy rady.
I piły alkohol z tą kolezanką na klęczkach do obrazka Matki Boskiej.