hejka
włączcie tvn 24 to się dowiecie o katastrofie pogodowej w Szczecinie, ale na szczęście ja mieszkam 50 kilometrów od bo nie wiem jakbym to ździerzyła
prądu nie mieliśmy ale tylko w nocy rano u nas na wsi już była i woda i prąd a w Szczecinie i w okolicy nic nie działa wszystkie urzędy, banki szkoły przedszkola sparaliżowane no a najgorzej jest w szpitalach (respiratory inkubatory itp) o zgrozo totalny kataklizm tyle tego sniegu napadało a u nas wczora cyfrowy polsat wcieło przez ta śnieżycę i to tyle było strasznych rzeczy a ludziom popaliło kompy telewizory całe instalacje jak strzelały linie wysokiego napięcia i do conajmniej 18 nie będzie prądu
ja w pracy nie miałam dostępu do aplikacji na której pracujemy i robiliśmy papiery, sieć plus i era gubiły zasięg orange jakoś sobie radził jedynie mówię wam totalny kataklizm ja nie przypominam sobie takiej akcji
Carioca dzięki że pomyślałaś o mnie

Kasia to ja cię zaprosiłam i jeszcze kogoś ale się gubię (poznaje po dzieciach hehehe)
Atru życze zdrówka i sił witalnych
a tak wogóle to nie zazdroszcze wam tak małej róznicy wielu pomiędzy dziećmi u mnie jest 4 lata i jakoś leci Szymon chowa małej zabawki których nie chce jej dać i nic jej nie wyrywa bo już go wcześniej nauczyłam że żeby zabrac to trzeba dać inną rzecz i tak robi no i skarży do mnie na Wiki( mam ona rusza mama ona coś tak robi itp)
mała dalej szczerbata ale za to coraz ładniej idzie jej raczkowanie ale jak chce szybko się gdzieś dostać to dalej korzysta z metody turlając się albo czołgając no i odkąd wróciłam do kaszy manny na dobranoc ( przez tydzień dawałam jej bebiko 2r bo nie miałam czasu ani siły gotowac kaszke) to się nie budzi w nocy
no i dziś dałam jej do skosztowania zupy ogórkowej azjadła 3 łyżeczki ale raczej z ciekawości niż z apetytu