***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi...mielismy zlozyc wniosek o child benefit o czym zupelnie zapomnialam i teraz to sie juz chyba nie zalapiemy..do 6 mc mielismy czas

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jabluszko? zapomnij...Staskowi trzeba sloiczek zageszczac Misiowym Ogrodkiem lub ziemniaczkiem lub - dzis - kukurydza:-) a owocki nie wliczaja sie w posilek - taka mala zagryska;-)![]()

czesc Aneczka:-)Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi...mielismy zlozyc wniosek o child benefit o czym zupelnie zapomnialam i teraz to sie juz chyba nie zalapiemy..do 6 mc mielismy czas![]()

Ja też mialam umowę do końca września, ale moj pracodawca mi ja przedluzyl, bo mu tak bylo na rękę-kończy mi się w 2011 roku. Ale ty chyba bylas na macierzynskim a nie na wychowawczym? Poza tym, po przemysleniach-wiem ze pracownicy na wychowawczym nie mozna zwolnic, a jak sama sie zwolnie to nie bede miala zasilku dla bezrobotnych. Nie wiem co z porozumieniem stron? Alez czlowiek musi kombinowac by dostać kasę w tym "prorodzinnym" państwie...Ja właśnie tak zrobiłam. Umowę mialam do 30 września. Więc tylko tyle byłabym na wychowawczym(bo kto przedłużyłby ze mną umowę w takiej syt??),a wychowawczy miałabym bezpłatny,bo jesteśmy "za bogaci"Poprosiłam więc szefa żeby mnie zwolnił. Gdybym sama się zwolniła lub za porozumieniem stron, to czekałabym 3 miesiące za zasiłkiem.

pewnie jeszcze ze dwa razy zmienie zdnaie zanim dokonam zakupu 
U nas to samo pogoda do kitu aż nic mi się nie chce, ale ja jakoś przeboleję ale Maciusiowi przepadła randka;-)Jednak nigdzie nie jedziemy. Pogoda pod psem i zimno.:--
-
wściekła/y:
Ja chcę wiosnę
![]()
no to forum ma porządny filar w osobie naszej Atrui Hrudy
![]()

Pogoda zmienila sie nie do poznania, wiart hula po kominach ze ho! Pokiełbasiły się nam te pory roku, jak tak dalej pojdzie to bedziemy dzieciom opowiadac jak wyglądały kiedyś pory roku![]()
Ja juz widziałam i również ukłony Majandra będziemy dopingować;-);-)Majandra - dopiero teraz zauwazylam Twoj suwaczek ze starankami o dziewczynkę![]()

my kąpiemy Mateuszka w brodziku z prysznica(mamy ten glęboki), kilka razy nawet kąpal się z siostrzyczką .A uciechy przy tym mieli za ho ho...
A dlaczego ma nie mieć?A ciekawe czy Tygrysek ma prąd?
Atru i jak senność przeszła bo mi też jakoś tak byle jakośLudzie ale mi się sennie zrobiło. Normalnie nie wyrabiam. Żeby tak dzieci spały to chybabym się walnęła razem z nimi, a tak... męczę się, a już 3 kawy wysiorbałam...
a kawki to bym się chętnie napiła ale sama
może wpadniesz do mnie:-):-):-):-)to napijemy sie razem :-)

a własnie czy Wy codziennie kąpiecie swoje pociechy bo ja przyznam sie szczerze ze co 2 a nawet czasem i co 3 dzień to robie, oczywiście codziennie myję pupe bużke i rączki ale na kąpiel to nie zawsze starcza mi sił...