reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia, dostałaś zaproszenie na NK od Tygryska. A teraz i ode mnie:-)

Jeśli chodzi o kąpiel, to mały od jakiegoś miesiąca kąpie się z Tatą. Uwielbia to:-D:tak:

I ja witam sie z ranka. U nas w koncu piekne slonce i chyba bedzie cieplo. Az chce sie zyc i cos robic (tylko szkoda, ze musze w pracy siedziec:-()

Kasiu my kapiemy Patryka w naszej wannie. Ze swojej juz wyrosl i nie moze sie w niej swobodnie pluskac. Teraz wkladamy jego lezaczek do naszej wanny i wchodzimy do kapieli razem z nim. Troche wiecej zachodu z naszej strony ale synek ma duzo zabawy

dzień dobry wszystkim.No ale dałyście czadu- człowieka nie ma 24 h na bb a tu taka tekturka do czytania-zdolniachy z was.
Atruviell - chwała Ci, że jesteś na forum. i już nie dziwie sie, ze jesteś nazywana tutaj guru (słusznie zresztą). Jestem w podobnej sytuacji jak *Kasia* i bardzo mnie zainteresował ten zasiłek wychowawczy- jak znajdę dzisiaj chwile czasu to podskoczę do OPS- na podpytke, bo kurcze 400 zł drogą nie chodzi, a przydałoby sie bardzo:tak::tak::tak:
Wiecie co moje dziecko będzie miało już 5 ząbków:szok::szok::szok::szok::szok:: ma dwie dolne jedynki, wylazła mu górna dwójka, a teraz już przebijają sie górne jedynki. normalnie szok
pózniej do was jeszcze wrócę bo teraz mały mi sie wierci

Oki jestem.
My już tez małego kąpiemy w dużej wannie- kapie sie z tata i jest tak frajda że hohoh- tylko zastanawiam sie czy dla dziecka czy dla rodziców:-D:-D:-D. Ale ogólnie mały przestał sie mieścić w wanience i trzeba był osie przenieść. Z wanienki korzystam jedynie jak mam go sama myc kiedy tata udaje,ze uprawia sporty:-D
A teraz czekam, aż mały wyśpi swoją poranną normę i uciekamy na spacerek- wreszcie jakieś słońce sie pokazuje. Wczoraj to myślałam, ze oszaleje przez tą pogodę-wrrrr - mały dostał wykład, ze nie potrafi sie sam zabawić więcej niż 5 minut ( na pewno dużo z tego zrozumiał:sorry2:), większy, ze mnie nie wspiera, a sąsiadka, że jest niezdecydowana. Na koniec dorwałam sie do odkurzacza i szmatek i chatka sie błyszczy i mi już lepiej:happy:

reklama
no to forum ma porządny filar w osobie naszej Atru :tak: i Hrudy :tak:

Pogoda zmienila sie nie do poznania, wiart hula po kominach ze ho! Pokiełbasiły się nam te pory roku, jak tak dalej pojdzie to bedziemy dzieciom opowiadac jak wyglądały kiedyś pory roku :no:

Narazie Staś jest kąpany w waniense i w poleconej oczywiscie przez Atru foczce, ale foczce sie oderwala jedna przyssawka i teraz chyba kupię matę antypoślizgową do wanny i bedę go kąpać w duzej wannie.

Jadę dzis do Tesco zrobic zakupy na te dietę kopenhaską (oszczedna, nie powiem i bez wymyslnych produktow, ani czasochlonnego przygotowywania). Trzymajcie za mnie kciuki, narazie jestem po "śniadaniu" czyli po kawie i jestem na etapie ze woda ma smak. Ale jest ok.

Majandra - dopiero teraz zauwazylam Twoj suwaczek ze starankami o dziewczynkę :happy:
Atru - zyczę duuuuzo zdrówka Tymkowi.

Pozdrowionka Gagulec, Xeone, Monia, Etka - zycze milego dnia i odmeldowuje sie z forum do wieczora.

Hruda - wstawaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry