A co tam późnochyba też se dodam taki suwaczek ale chyba dopiero jutro bo dziś już za pózno
dodawaj i już, tak ładnie tu będzie kolorowo a jutro to nie wiadomo jak Ci Mateuszek pozwoli

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co tam późnochyba też se dodam taki suwaczek ale chyba dopiero jutro bo dziś już za pózno
dodawaj i już, tak ładnie tu będzie kolorowo a jutro to nie wiadomo jak Ci Mateuszek pozwoli

Śniegjestem, jestem
tylko nie mogłam się do kompa dostać bo musiałam zając się córcią, synusiem i nagotować małej słoiczków bo mi jeden został a te sklepowe to są plute
no i jeszcze na kolacje faceci zarzyczyli sobie naleśniczki
no i mamy poniedziałek i praca a wy tyle naskobałyście że masakra włąśnie skończyłam czytać
a u nas pada śnieg i to na ostro i aż mi polsat cyfrowy zanikł bo mi na konwenter napadało

to ja narzekam na pogodę bo taka byle jaka ale śnieg to juz przesada wrrr kiedy przyjdzie ta wiosna na dobre do nas?A Klavell ma sobie dobrze wygrzewa się na słoneczku:-)Ja właśnie tak zrobiłam. Umowę mialam do 30 września. Więc tylko tyle byłabym na wychowawczym(bo kto przedłużyłby ze mną umowę w takiej syt??),a wychowawczy miałabym bezpłatny,bo jesteśmy "za bogaci"Na zasiłki jesteśmy "za bogaci" niestety, a jestem na wychowawczym, więc zasiłek dla bezrobotnych mi nie przysługuje-a może się zwolnię, bo go dostać? Tu taki zasiłek otrzymuje się rok-muszę to przemyśleć.
Poprosiłam więc szefa żeby mnie zwolnił. Gdybym sama się zwolniła lub za porozumieniem stron, to czekałabym 3 miesiące za zasiłkiem.