reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jestem, jestem
tylko nie mogłam się do kompa dostać bo musiałam zając się córcią, synusiem i nagotować małej słoiczków bo mi jeden został a te sklepowe to są plute
no i jeszcze na kolacje faceci zarzyczyli sobie naleśniczki
no i mamy poniedziałek i praca a wy tyle naskobałyście że masakra włąśnie skończyłam czytać
a u nas pada śnieg i to na ostro i aż mi polsat cyfrowy zanikł bo mi na konwenter napadało

jestem, jestem
tylko nie mogłam się do kompa dostać bo musiałam zając się córcią, synusiem i nagotować małej słoiczków bo mi jeden został a te sklepowe to są plute
no i jeszcze na kolacje faceci zarzyczyli sobie naleśniczki
no i mamy poniedziałek i praca a wy tyle naskobałyście że masakra włąśnie skończyłam czytać
a u nas pada śnieg i to na ostro i aż mi polsat cyfrowy zanikł bo mi na konwenter napadało
Śnieg:szok::szok: to ja narzekam na pogodę bo taka byle jaka ale śnieg to juz przesada wrrr kiedy przyjdzie ta wiosna na dobre do nas?A Klavell ma sobie dobrze wygrzewa się na słoneczku:-)

reklama
Na zasiłki jesteśmy "za bogaci" niestety, a jestem na wychowawczym, więc zasiłek dla bezrobotnych mi nie przysługuje-a może się zwolnię, bo go dostać? Tu taki zasiłek otrzymuje się rok-muszę to przemyśleć.
Ja właśnie tak zrobiłam. Umowę mialam do 30 września. Więc tylko tyle byłabym na wychowawczym(bo kto przedłużyłby ze mną umowę w takiej syt??),a wychowawczy miałabym bezpłatny,bo jesteśmy "za bogaci":baffled: Poprosiłam więc szefa żeby mnie zwolnił. Gdybym sama się zwolniła lub za porozumieniem stron, to czekałabym 3 miesiące za zasiłkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry