reklama

Wrześniówkowe mamy

1004110ov3.jpg

i jeszcze jedno ujęcie (sa kiepskiej jakości bo noc a mój aparat nie radzi sobie w nocy i jak pada
1004116dl0.jpg

reklama
Witam się pierwsza z herbatką hmm...na przemianę...łobuziaki mi wstali przed 5.00 tak jakby wiedzieli że taty nie ma:baffled::wściekła/y:

Etka - jakie masz piguly na kregoslup? Pytam bo i mnie łupie, ja dostałam Majamil, w sumie nawet dzialaja, nie powiem. Zamawiasz ten vibratone?

Ja mam Tetraratio i Meloksam(miałam inny ale był dużo droższy i dała mi tańszy)Jak nie pomoże to na jakieś zabiegi mnie da.
Ten Vibratone sobie kupię,jak mąż z delegacji wróci bo trochę kaski nam wpadnie:rofl2::happy:Trochę drogi,nawet komentarze czytałam że cellulitu się pozbędę :baffled: Ciekawe ile w tym prawdy:baffled:

Atru ten dodatek do mieszkania bardzo mnie zainteresował. Podaj konkrety.
Agulka, nie pisałam szczegółów, bo sama ich nie znam. Wczoraj w MOPSie gonił mnie czas i nie zdążyłam zajść do pokoju, w którym zajmują się tego typu zasiłkami. Ale na własny użytek dowiem się na pewno o co w tym chodzi, a wtedy napiszę co i jak.

Śnieg:szok::szok: to ja narzekam na pogodę bo taka byle jaka ale śnieg to juz przesada wrrr kiedy przyjdzie ta wiosna na dobre do nas?A Klavell ma sobie dobrze wygrzewa się na słoneczku:-)
U nas wczoraj cały dzień lało... Gdyby nie wizyta w rehabilitacji to pewnie nie wyściubiłabym nosa z domu. Brrrr... Już wolałabym śnieg, ponoć padał u nas w nocy ale teraz już ani śladu.Dzisiaj ma być już ładnie. Zaraz zobaczę 16-dniową prognozę pogody.

Już sprawdziłam. U nas (na południowym-zachodzie) bezdeszczowo dopiero po 15 kwietnia, a od 20 kwietnia temperatury powyżej 20 st. C. No nareszcie!

Dzień dobry z samego ranka
a nam dziś pies rozszczekal się o 6.15 no i już bylo po spaniu.
sluchamy od rana internetowego radia dla dzieci- super grają
już od samego rana się muszę denerwować bo Ola dokucza Mateuszkowi, wszystko mu zabiera i prubuje go już BIĆ. ZA kare posadzilam ją na lóżko i nie może zejść. ale ze mnie okrutna mama.
OLA placze na kanapie a Mateusz siedzi parzy na nią coś tam do niej po swojemu gada i śmieje się

witam witam z samego rana hej!!!!!:-)

A ja też mam piękny suwaczek :-p ha ha ha (chyba mam dobry humor)

Rano Kuba zaprotestował i nie chciał wypić syropku :wściekła/y:i wylądował na jego buzi później zjadł 5 chrupków i teraz siedzi cały oblepiony syropem i chrupkami... ale skodur nie da sobie wymyć buzi bo płacze :dry:

Atru dobre i 2 lata :sorry2: działamy i załatwiamy a Tobie ode mnie nalezy się pyszna kawusia :-)

Dziękuję za zaproszenie na NK :-) a mogę wiedzieć od kogo??? :laugh2: Bo tak po nazwisku nie kumam :dry:

Dziewczyny gdzie kąpiecie swoje baczki???? Ja nadal w wanience, ale zastanawiam się nad wanną. Mam taką małą, która służy mi do namaczania ubrań i w zasadzie Kuba mógłby się tak pluskać. Siedzi sam w wanience to może w takiej wiekszej było by mu wygodniej a poza tym może tyle wody nie musiałabym ścierać za każdym razem ....Aaaa właśnie oderwałam zabawką od Kuby w nos, ale ból!!!!..... tyle wody.

Oka mykam to tego terrorysty :blink::laugh2:

Etka to ja też muszę zrobić przegląd mojemu małemu bo on tez taki ostatnio jakby miał motorek w pupie i taki drazliwy jak chłolercia.

reklama
jak się ma Tymek, kaszle?

Niop, niestety:-(:-(:-( Ale rano przynajmniej zjadł całe mleko. Dałam mu też na własną rękę leki, bo objawy przypominają dokładnie to samo paskudztwo sprzed trzech tygodni, chociaż nie słyszę żadnego charczenia w piersiątkach.Mam nadzieję, że się nie nadkazi rotawirusem, bidulek.

Atru dobre i 2 lata :sorry2: działamy i załatwiamy a Tobie ode mnie nalezy się pyszna kawusia :-)

Dziewczyny gdzie kąpiecie swoje baczki???? Ja nadal w wanience, ale zastanawiam się nad wanną. Mam taką małą, która służy mi do namaczania ubrań i w zasadzie Kuba mógłby się tak pluskać. Siedzi sam w wanience to może w takiej wiekszej było by mu wygodniej a poza tym może tyle wody nie musiałabym ścierać za każdym razem .
Nie ma sprawy, Kasia :tak: A co do kąpieli to ja kąpię małego w wanience. Od kilku dni Tymo nie mieści się w foczce więc kąpiemy go z mężem na siedząco. I przyznam, że jest równie wygodnie, bo wreszcie mogę mu bez problemu umyć plecy:-) Niestety, z braku foczki nie mogę kąpać Tymka samodzielnie, bo mały sam nie siedzi i potrzebny jest tato do podtrzymywania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry