tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
i jeszcze jedno ujęcie (sa kiepskiej jakości bo noc a mój aparat nie radzi sobie w nocy i jak pada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Etka - jakie masz piguly na kregoslup? Pytam bo i mnie łupie, ja dostałam Majamil, w sumie nawet dzialaja, nie powiem. Zamawiasz ten vibratone?

Trochę drogi,nawet komentarze czytałam że cellulitu się pozbędę
Ciekawe ile w tym prawdy
Agulka, nie pisałam szczegółów, bo sama ich nie znam. Wczoraj w MOPSie gonił mnie czas i nie zdążyłam zajść do pokoju, w którym zajmują się tego typu zasiłkami. Ale na własny użytek dowiem się na pewno o co w tym chodzi, a wtedy napiszę co i jak.Atru ten dodatek do mieszkania bardzo mnie zainteresował. Podaj konkrety.
U nas wczoraj cały dzień lało... Gdyby nie wizyta w rehabilitacji to pewnie nie wyściubiłabym nosa z domu. Brrrr... Już wolałabym śnieg, ponoć padał u nas w nocy ale teraz już ani śladu.Dzisiaj ma być już ładnie. Zaraz zobaczę 16-dniową prognozę pogody.Śniegto ja narzekam na pogodę bo taka byle jaka ale śnieg to juz przesada wrrr kiedy przyjdzie ta wiosna na dobre do nas?A Klavell ma sobie dobrze wygrzewa się na słoneczku:-)
ha ha ha (chyba mam dobry humor)
i wylądował na jego buzi później zjadł 5 chrupków i teraz siedzi cały oblepiony syropem i chrupkami... ale skodur nie da sobie wymyć buzi bo płacze 
działamy i załatwiamy a Tobie ode mnie nalezy się pyszna kawusia :-)
Bo tak po nazwisku nie kumam 

jak się ma Tymek, kaszle?
Nie ma sprawy, Kasia
Atru dobre i 2 latadziałamy i załatwiamy a Tobie ode mnie nalezy się pyszna kawusia :-)
Dziewczyny gdzie kąpiecie swoje baczki???? Ja nadal w wanience, ale zastanawiam się nad wanną. Mam taką małą, która służy mi do namaczania ubrań i w zasadzie Kuba mógłby się tak pluskać. Siedzi sam w wanience to może w takiej wiekszej było by mu wygodniej a poza tym może tyle wody nie musiałabym ścierać za każdym razem .
A co do kąpieli to ja kąpię małego w wanience. Od kilku dni Tymo nie mieści się w foczce więc kąpiemy go z mężem na siedząco. I przyznam, że jest równie wygodnie, bo wreszcie mogę mu bez problemu umyć plecy:-) Niestety, z braku foczki nie mogę kąpać Tymka samodzielnie, bo mały sam nie siedzi i potrzebny jest tato do podtrzymywania.