Carioca77
BeBonka
o cholera Atru mam nadzieje ze obejdzie sie bez choróbska tym razem
Kupsko mozna wytłumaczyć ząbkowanie, ale ten kaszelek raczej nie. Szkoda ze trpche mi za daleko do Ciebie, bo bym Ci podrzuciła inhalator, zaszkodzic by nie zaszkodzil, a moze by pomogl.
Asiek - to napewno nie starosc, jak masz 25 lat to najlepsze lata przed Tobą
Moze to przesilenie wiosenne? Moze sproboj witaminki np Vitaral?
Blimka - jak dla mnie to obie kandydatki przedstawiają sie rzeczowo, a przyznaj - wolisz którąś? Głównym kryterium byłaby odpowiedz na pytanie - na jak długo chcą się zajmować małym, aby sprobowac uniknąć sytuacji ze niania odejdzie kiedy on bedzie juz do niej przywiazany.
Monia, Atru - ząbkowe gratulacje!
Kupsko mozna wytłumaczyć ząbkowanie, ale ten kaszelek raczej nie. Szkoda ze trpche mi za daleko do Ciebie, bo bym Ci podrzuciła inhalator, zaszkodzic by nie zaszkodzil, a moze by pomogl.Asiek - to napewno nie starosc, jak masz 25 lat to najlepsze lata przed Tobą
Moze to przesilenie wiosenne? Moze sproboj witaminki np Vitaral?Blimka - jak dla mnie to obie kandydatki przedstawiają sie rzeczowo, a przyznaj - wolisz którąś? Głównym kryterium byłaby odpowiedz na pytanie - na jak długo chcą się zajmować małym, aby sprobowac uniknąć sytuacji ze niania odejdzie kiedy on bedzie juz do niej przywiazany.
Monia, Atru - ząbkowe gratulacje!
I dziś również wyszedl zębol Bartkowi!!!!!Najpierw zachorowalismy wszyscy,zaczęło się ode mnie,potem przeszło na dzieci a na koniec na męża
I ja matka która już drugie chowa...nie spojrzałam mu w buzię....a Pani doktor...no to mamy przyczynę....i pokazuje mi ząbka
I powiedziala że tuszę mieć nie mogę bo nie pozwala mi na to kręgosłup
A od jutra zostaję słomianą wdową bo jedzie w delegację