Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia - zartujesz????dziewczyny od jakiegoś czasu zauważylam ze jak jestem na BB to w tle ćwierkają mi ptaszki wy też tak macie????????????/

ja tez dzis slyszalam ale myslalam ze to zza okna....moze to z sadu zasadzonych Drzewek
;-)JA tam żadnych ptaszków nie słyszęSprawa ptaszkow pozostaje do konca niezbadana ale jedno pewne: nie jestes sama - - wszyscy schizujemy hehehale przynajmniej mile schizy
![]()
a może to ze mną coś nie tak skoro wy słyszycie a ja nie

A to wszystko jasne takie ptaszki z sadu u mnie też sąte ptaszki to raczej napewno z tego sadu bo pozwolilam sobie wlączyć drzewko Stasia od Hurdy(bo ja jeszcze ie zasadzilam) i znów slysze te ptaszki
a teraz slysze sowe![]()

bo juz myślałam że moze winko pijecie jak za starych dobrych nocnych czasów na BB
A cos ty maslala...jasne ze pije!...tylko od nadmairu % to ewentualnie biale myszki ( weze???) ale to widocznie zalzey do winka heheA to wszystko jasne takie ptaszki z sadu u mnie też sąbo juz myślałam że moze winko pijecie jak za starych dobrych nocnych czasów na BB
![]()