Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- fantastycznych lekarzy
No wlasnie tez mialam zagwostke...wygladalo na 'lukrowane policzki' choc raczej byly to matowe, zaczerwienione luski i bardzo szorstkie...ale tylko na buzce, ani pod paszkami, nigdzie indziej - tylko tam! Wybralam sie nawet do dermatologa ale jak to jest - prawo marphiegohurda jakie objawy alergi mial twój Staś? bo mój Mateusz też czasem ma takie suche i czerwone policzki czy to oznacza że ma alergie?![]()
- wtedy akurat wygladaly duzo lepiej wiec i ona nie potrafila postawic diagnozy..sprobowalam mleka dla skazowcow jak poradzila mi zrezygnowana w tej kwestii pediatra, na probe...podejrzewalam tez banany...do dzis nie wiem co bylo winowajca
Tez o tym myslalam ale, bez przesady, nie wychodzilam regularnie i z premedytacja na wiatrzycho z malenstwem...wiec odpadaA mi lekarka powiedziała ze takie policzki to mogą się też robić od wiatru, czy tam powietrza na spacerach ogólnie....ale nie chce mi się w to wierzyć za bardzo.