czesc!
Nuśka, myślałam, że napisałam... Mój kuzyn (7 lat) trzymał mój aparat w łazience i mu wpadł do kibelka.
Myślałam,że go zabije..no ale to tylko dziecko, a aparat i tak miał by nowy kupowany...
Tak więc ze zdję póki co nici, chyba,że odgrzebie jeszcze starszy gdzieś...
Xeone, to dobrze,że Patryk tak znosi dobrze rozstanie. I Tobie lzej... A własnie.. Jak sie czujesz jako mama pracujaca? To znaczy... myslisz ciagle o nim w pracy?
I snilas mi sie... ze jechalysmy razem, a raczej lecialysmy do Stanow! Nawet nie bylas do siebie za bardzo podobna w snie tylko mowilam Xeone
Carioca, pewnie przez ta diete mamy takie popieprzone sny, hehe.. a swoja droga to sie zdenerwowalam troszke, ale to tez gdzie indziej

Jak Ci dzis idzie?
Ja po pierwszym dniu tez kilo mniej mialam...jakby Cie lapalo zwatpienie to pisz do mnie
30Agulka, ale masz swietnie z Ustka.. ja tam w Koninie zostaje...pewnie bedzie wielkie obzeranie sie, bo mama zawsze cos piecze i gotuje jak jest w domu...
A zapowiadaja chyba dobra pogode to bedziecie miec super przedsmak wakacji
a co do lekarza.. no comments. I jeszcze biedna z malenstwem 80 km do przejechania.. Strata czasu, kasy i w ogole... Ja bym mu wszedzie gdzie mozna opinie wysmarowala!
Kasiu, wiesz,że ja nigdy nie widzialam 'Pozegnania z Afryka'? I nie martw sie powrotem do pracy. Pomysl sobie, ze to taka inna forma troszczenia sie o synka
Justyna, ciekawe co Ci powie... bo to duzo dzieci teraz ma, moja znajoma walczy..i rozne diagnozy juz slyszala!
Kolor wlosow nadal ok? Pytam, bo ja mam kryzys po 3 dniach zawsze

Nagle kolor przestaje mi sie podobac...
Tygrysek,ale nastroj fajny... 10 lat to kupa czasu... prawie polowa mojego zycia

A w ogole to mi sie przypomnialo cos... bo moja mama tez jest taka robotna babka i .. sie smiejemy, ze ona to ma motorek w tylku

Ty tez !

(nie obrazaj sie)
Hruda, no wlasnie 'should I stay or should I go'? Ja tam wiem

chociaz nowe watki sie pojawily w mojej historii, wiec telenowela nie skonczona
Blimka, czesc!!!!
Monia, ale w fajnej miejscowosci mieszkasz... Świerklany! Super nazwa...
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam, staralam sie wszystkim odpisac, ale robie to mega szybko (kosztem porzadku w domu) i moglo sie zdarzyc, ze kogos przeoczylam!
wypilam wlasnie litr wody i zaraz sie posikam

ehhh..ta dieta... dzis mam prawie glodowke..jeden kawalek miesa moge zjesc i nic poza tym.. ale jestem tak wkurzona moja waga, ktora nie dgrnela nawet o 0.1 kg ze bez problemu wytrzymam... chociaz tak naprawde, zaniedbalam picie i cwiczenia..wiec dlatego zero efektu pewnie..