anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobranoc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-)....
słoneczko pięknie przygrzewało i zero wiaterku
także praktycznie cały dzień spędziliśmy na dworku

Beata ... ja też mam nadzieję że mojej małej ta asymetria zniknie...Aluśka my też mamy asymetrię i jeszcze ciut widać mam nadzieję że nie długo gratuluję Aluśka i Pusia zwinności dzieciaczków

Women gratki dla siostryHej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY

Kunda super :-) gratulaski dla Adasia:-)A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)

.....ponad dwa tygodnie temu robiłam ten test łyżeczką postukałam w dziąsełka i zabrzęczało jak o ząbki a tu do tej pory ich nie widać...

zdolniacha z niegoa tak w ogóle to dziś wiem już dokładnie że Kacperka nawet na wyrku nie mogę zostawić samego na dłuższa chwilę bo :
Położyłam go przy samej ścianie na plecach sobie leżał i zastawiłam poduszka , a jak do niego zajrzałam to leżał na brzuchu i to w poprzek łóżka bo jego drugiej stroniewięc niezła zrobił wędrówkę . Super wygląda jak np pełza
- aaa nie wiem czy sie chwaliłam wcześniej ale Kacperek juz pełza sobie i wygląda to komicznie hihih jak gąsienica

Bira bądź dzielnaCześć
Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........
mam nadzieję że to tylko błąd lekarza i wszystko jest w porządku

I powiem Ci szczerze,że jak wróce do Pl za 3 lata to też już myśle o jakimś biznesie.
I moim marzeniem jest otworzyć albo sklep Next albo Smyths ( ten smyths to wielki,ogromny sklep z zabawkami).
U nas w Pl jeszcze nie ma takich :-)

No ale reakcja na produkty mleczne,tymbardziej na mleko to skazaco do tych plamek na buzi to zauważyłam że po wypiciu przeze mnie mleka jej wyskakują![]()
może to jeszcze nie skaza ale jakieś zwykłe uczulenie
od dzisiaj będę się jej przyglądać i wyeliminuję produkty mleczne....i .oczywiście zgłoszę się jeszcze do pani doktor jutro żeby ona to oceniła...![]()

Dla Blaneczki
z okazji
skończenia 6 miesięcy
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny
![]()

Wyśle specjalne zaproszenie do Ciebie na otwarcieHejeczka!!!
Dzisiaj był piękny dzień, piękna wiosna i w ogóle słoneczko nas zaprosiło do ogródka. Siedziałam sobie i opalałam mordeczkę, jedno dziecię spało, drugie w piaskownicy szalało. Jutro ciężki dzień, więc musiałam naładować baterie.
To jest super pomysł!!! Anineczko! Osobiście pojadę i obejrzę Twój sklep!![]()

Dla Blaneczki
z okazji
skończenia 6 miesięcy
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny
![]()