DziękujęPisz w razie wątpliwości tu czy w wiadomości prywatnej, w kwestii iui chetnie pomogę na ile potrafię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPisz w razie wątpliwości tu czy w wiadomości prywatnej, w kwestii iui chetnie pomogę na ile potrafię![]()
Wiesz czasem to może zmylić ja już raz widziałam cień kreski a okazało się że to właśnie strefa na kreskę testową, było szybkie bicie serca i za chwilę smuteczek.Hej! Ja właśnie tez kupiłam takie testy… i nie tracę nadzieje (czuje ukłucia od tygodnia)
Poza tym żadnych objawów…
Jutro mam mieć okres, jak się spóźni to testuje bo wczoraj była biel vizira
GratulacjeHej, z mężem staramy się od prawie roku, dzisiaj zrobiłam test z racji, że nie dostałam miesiączki, druga kreska pojawiła się po minucie ale bardzo bladziutka. Czy to moje zwidy? Powtórzyć testy?Zobacz załącznik 1361484
W którym miejscu na zdjęciu będzie to endometrium? To będzie to ze zdjęcia 0,75? Takie miałam w 14dc w 15 owu a w 16 0,92 jeśli dobrze odczytuje.A co masz na opisie? Powinnaś mieć grubość endometrium, wielkość jajników i wielkość pęcherzyków dominujących przynajmniej w 2 wymiarach.
Bez odpowiednio grubego endometrium tez nic z tego nie będzie… ja bym na Twoim miejscu poszła w środę (generalnie w okresie okoloowulacyjnym przy iui robi się monitoring co 48h, a nie wyznacza zastrzyk na statystyki) na monitoring, poprosiła o zmierzenie endometrium i pęcherzyków w 2 (a jeśli sprzęt pozwoli to w 3 wymiarach - wtedy tak naprawdę dopiero masz jasność co do wielkości pęcherzyka). Dodatkowo rób sobie testy owulacyjne, bo zaburzy je dopiero zastrzyk na pęknięcie, to tez będziesz miała informację…
Jednak dwie kreski, teraz nie mam wątpliwościoby tylko wszystko było ok [emoji4] dziękuję za gratulacje
A pokaż całość zdjęcia z tym wymiarem 0,75 bo ucięłaś połowę. To może być oczywiście endometrium.W którym miejscu na zdjęciu będzie to endometrium? To będzie to ze zdjęcia 0,75? Takie miałam w 14dc w 15 owu a w 16 0,92 jeśli dobrze odczytuje.
Kiepsko ze lekarz o tym nie mówi na wizycie jakie jest czy dobre czy zle tylko jaka wielkość pęcherzyka itd.
Wrzucam akurat z dnia po owu 0,92 jest o ile coś widaćA pokaż całość zdjęcia z tym wymiarem 0,75 bo ucięłaś połowę. To może być oczywiście endometrium.
Szczerze Ci powiem pierwszy raz widzę taki obraz endometrium, więc nie mam bladego pojęcia czy to to. Ale z drugiej strony nie jest to ani jajnik ani nic innego. Szkoda że nie dostałaś opisuWrzucam akurat z dnia po owu 0,92 jest o ile coś widać![]()