hachette
Fanka BB :)
Wiesz co, tak szczerze to ja w ogóle nie wiem kim jesteśWidze ze na forum nie mozna powiedziec swojego zdania. Ciesze sie jednak ze waskie grono staraczek znalazlo wsparcie. Zycze wszystkim 2 kresek na tescie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz co, tak szczerze to ja w ogóle nie wiem kim jesteśWidze ze na forum nie mozna powiedziec swojego zdania. Ciesze sie jednak ze waskie grono staraczek znalazlo wsparcie. Zycze wszystkim 2 kresek na tescie.
A kto normalny bez historii ginekologicznej od pierwszego cyklu szuka pomocy w kwestii niepłodności albo poronień? Pierwsze kilka cykli to powinien być radosny, spontaniczny seks a nie szukanie problemu nie siłę.A od ktorego miesiaca zaczyna sie starac czy nie od 1.
Hej! Dziś testowane i negatyw.Cześć dziewczyny.
Miłego dnia
Czy któraś testuję jeszcze w styczniu?
Wyślij koniecznie! Mój był w lipcu chyba zeszłego roku, w tym będziemy powtarzać, to są parametry które dość szybko ulegają zmianom.Hej! Dziś testowane i negatyw.
Także nadciągam w lutymi zastanawiam się czy nie wysłać partnera na badanie nasienia, bo poki co,ja się badałam.
W sumie leci 2 rok starań z poronieniem w maju zeszłego roku..
Sęk w tym że lekarz nawet nie widział badań, bo ja je robilam w czerwcu zeszłego roku a na wizycie bylam teraz, nie brałam ich ze sobaJeśli badania były wciąż aktualne to widocznie nie było potrzeby ich powtarzać [emoji6]
Ok, dzięki za odpowiedz. Teraz go muszę umiejętnie podejśćWyślij koniecznie! Mój był w lipcu chyba zeszłego roku, w tym będziemy powtarzać, to są parametry które dość szybko ulegają zmianom.
A czy ona pisala o problemach. Zwrocila sie slowami kochane.A kto normalny bez historii ginekologicznej od pierwszego cyklu szuka pomocy w kwestii niepłodności albo poronień? Pierwsze kilka cykli to powinien być radosny, spontaniczny seks a nie szukanie problemu nie siłę.
Tak koncze bo tu wsparcia nie znajdzie kazdy. Ide sie pobawic z synkiem bo szkoda mi czasu na pisanie z samozwancza skarbnica wiedzy i wsparcia. Tak policytuj sie kto dluzej sie stara.A kto normalny bez historii ginekologicznej od pierwszego cyklu szuka pomocy w kwestii niepłodności albo poronień? Pierwsze kilka cykli to powinien być radosny, spontaniczny seks a nie szukanie problemu nie siłę.
No pewnie, że lepiej tylko chodzi mi o to że ludzie:[
to chyba lepiej tam wrzucić a nie tutaj
właśnie.. Ja dzisiaj stwierdziłam ze chociaż kilka dni przed okresem mogę się pocieszyć fajnymi jędrnymi cyckamiDziewczynki nie karmmy trolla [emoji6]