reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie wichura od wczoraj. Byliśmy na szybkim spacerze i normalnie głowy ukrywa. Ofkors od nocy siedzimy bez prądu 🤦. Mąż jakoś tv podłączył i wodę dowiózł to chociaż rosół się ugotował
Ale macie oboz przetrwania - wspolczuje. U mnie tylko wieje ze łeb urywa. Ale full serwis jest i pomidorowa juz wjechala zaraz ide smazyc schabowe😁

reklama
@Dzoannna nie raczej nie jestem alergikiem ale coraz bardziej myślę że to jakieś nerwobóle, może młoda mi uciska jakiś nerw i to dlatego 🤷 ale idzie się skończyć 😵 robiłam sobie już nawet incjalacje z soli fizjologicznej żeby się jakoś dotlenić bardziej ale pomogło tylko na chwilę 😵 nocoz trzeba przeczekać 🤷

@Dzoannna nie raczej nie jestem alergikiem ale coraz bardziej myślę że to jakieś nerwobóle, może młoda mi uciska jakiś nerw i to dlatego 🤷 ale idzie się skończyć 😵 robiłam sobie już nawet incjalacje z soli fizjologicznej żeby się jakoś dotlenić bardziej ale pomogło tylko na chwilę 😵 nocoz trzeba przeczekać 🤷
wg mnie po prostu dziecko uciska przepone czy pluco i stad trudnosci. To normalne na tym etapie, im wieksze dziecko tym wiecej dolegliwosci i dlatego tyle kobiet ma dosc na koncowce. Problemy z oddychaniem znikaja jak obniza sie brzuch przed porodem.

wg mnie po prostu dziecko uciska przepone czy pluco i stad trudnosci. To normalne na tym etapie, im wieksze dziecko tym wiecej dolegliwosci i dlatego tyle kobiet ma dosc na koncowce. Problemy z oddychaniem znikaja jak obniza sie brzuch przed porodem.
No to widze ze trzeba byc gotowym naprawde na wszystko i uzbroic sie w cierpliwosc……

Ja dzisiaj zrobiłam ulubiony obiad wszystkich i mi nie smakował... 😢
Luby od rana nie ma wyniku. Nie wiem czy mam się pakować do szpitala czy jestem na kwarantannie.
Do tego ta wichura. Pierwszy raz w życiu boję się wiatru 😔

@nieagatka mi bandzioch opadł jakies półtorej tyg temu przy tych nerwach które mi mój zafundował z tą lafiryndą... (ale dzięki temu skończyły mi się zgagi 😜) więc w tej kwestii wydaje mi się że ten ucisk zniknie dopiero po porodzie, z drugiej strony nie ma się co dziwić 2500g gdzieś się pomieścić musi 🤔🤷

@nieagatka mi bandzioch opadł jakies półtorej tyg temu przy tych nerwach które mi mój zafundował z tą lafiryndą... (ale dzięki temu skończyły mi się zgagi 😜) więc w tej kwestii wydaje mi się że ten ucisk zniknie dopiero po porodzie, z drugiej strony nie ma się co dziwić 2500g gdzieś się pomieścić musi 🤔🤷
Z jaką lafiryndą? 🤯 Ciągle się o coś klocice kochana, weź dziada ogarnij bo on Cię wykończy, nie wyobrażam sobie z żeby mój tak świrował, tym bardziej jak ja w ciąży...

reklama
U mnie aktualizacja sytuacji - prądu i wody ciągle brak 😜
@Riddikulus ja się w nocy kilka razy budziłam ze strachem, bo tak mocno wiało 🤦
O kurcze trzymają was długo bez tego prądu. Ja nie wiem co bym zrobiła, cały wieczór bez prądu z chorym dzieckiem 😁 U nas ciągle chorobowo. Ja może też mam covid, minęły dolegliwości żołądkowe, teraz gardło drapie. Pierdziele nie idę na test, siedzę z dziećmi w domu tak czy siak. Córka chora, syn na zdalnym.

Do góry