reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O kurcze trzymają was długo bez tego prądu. Ja nie wiem co bym zrobiła, cały wieczór bez prądu z chorym dzieckiem 😁 U nas ciągle chorobowo. Ja może też mam covid, minęły dolegliwości żołądkowe, teraz gardło drapie. Pierdziele nie idę na test, siedzę z dziećmi w domu tak czy siak. Córka chora, syn na zdalnym.
na bank masz 😂 to byl objaw, ktory zmusil mnie do testu. Drapanie w gardle, potem doszla ropna wydzielina, kaszel i bol miesni 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ My juz wolni na szczescie.
Jutro do roboty, a czuje sie mega slabo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
@Fredka serio caly dzien bez pradu? Tez sobie nie wyobrazam przy dzieciach. Bajki ratuja nam wieczory jak juz nikomu sie nie chce nic 😂😂😂

reklama
na bank masz 😂 to byl objaw, ktory zmusil mnie do testu. Drapanie w gardle, potem doszla ropna wydzielina, kaszel i bol miesni 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ My juz wolni na szczescie.
Jutro do roboty, a czuje sie mega slabo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
@Fredka serio caly dzien bez pradu? Tez sobie nie wyobrazam przy dzieciach. Bajki ratuja nam wieczory jak juz nikomu sie nie chce nic 😂😂😂
Kurła ja muszę być na spotkaniu online 1 lutego. Nie ma opcji abym łączyła się z domu, przecież to dom wariatów 😂

Na szczęście mamy agregat prądotwórczy mąż podłączył tv i lodówkę. Najgorszy jest brak wody. Ja jestem u siostry bo oni dopiero wyszli z covida, więc jeśli ja mam to już ich nie zarażę. Wykąpałam się i zaraz jadę do domu. U nas ciągle strasznie wieje i wszędzie są połamane drzewa, więc służby dwoją się i troją aby posuwać wszędzie awarie😔

Na szczęście mamy agregat prądotwórczy mąż podłączył tv i lodówkę. Najgorszy jest brak wody. Ja jestem u siostry bo oni dopiero wyszli z covida, więc jeśli ja mam to już ich nie zarażę. Wykąpałam się i zaraz jadę do domu. U nas ciągle strasznie wieje i wszędzie są połamane drzewa, więc służby dwoją się i troją aby posuwać wszędzie awarie😔
Łączę się w bólu 😉też nie mamy prądu na szczęście woda jest . Najlepsze jest to że nawet nie ma jak tego zgłosić bo telefon energetyki nie odpowiada 😬a u nas jak się nie zgłosi to sami nie zrobią.

reklama
Do góry