reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hmmm ja słyszałam o 4-latkach :-) z jednej strony to chory pomysł, ale z drugiej wydaje mi się sensowny niby zabierają Naszym Skarbom dzieciństwo, ale dzieci w tym wieku są najbardziej chłonne wiedzy i szybciej się uczą.

Ja też mówią "Doblanoć" i idę lulu :-)

Agulka TAK TAK TAK!!!! Ale fajnie, że wiesz gdzie!!!

A Etka ja słyszałam o 6-cio latkach ale 5-ludzie nie popadajmy w paranoje.:baffled: Nasi politycy już nie wiedza co wymyślać:crazy:

Mi się pokręciło:sorry2:Dobrze piszesz 6-latki do 1 klasy a 5-latki do zerówki:tak:
Już zmęczona jestem.....mialam czekać na męża ale niestety nie dam rady...a i jeszcze moja tabletka % więc oczy mi będą same opadać.Więc się żegnam,miłego klikania:-)
Będę miala co rano czytać:-D

GDZIE JESTEŚCIE?????? :-:)-:)-(

Za oknem jest tak piekna pogoda, że aż grzech w domu siedzieć ALE ja z Kubalką się dziś nigdzie nie wybieram bo wyprałam dziś wszystkie jego ciepłe ubranka i nawet jakbym chciała to nie miałabym go w co ubrać :dry: jak na złość temperatura u Nas wynosi 19 stopni :wściekła/y: słoneczko tak świeci i grzeje.
Ale Ci zazdroszczę pogody u nas szaro buro i ponuro :-:)-:)-( i nici ze spacerku

Witajcie kochane w Ojczyznie!!
Jestem zakrecona po powrocie i na maxa zmeczona...wiec czytam was pobieznie, wybaczcie:zawstydzona/y:
Lot minal super a Stas jakby TU szczesliwszy - taki radosny w domku.
Spadam dalej ogarnac TO wszytsko.
Buziaki!!!

Witamy witamy cieszę się że lot udany i witaj w domu:tak::tak::tak:

Nuśka - z Ciebie to tylko brać przykład: brzuch jak przed ciążą, teraz kosmetyczka i fryzjer - musisz być super zadbaną dziewczyną. A do tego swoja sympatyczna babka.
To nie tak niestety ten fryzjer to dlatego bo na wesele w sobotę idę:-) tak pewnie bym jeszcze przeczekała:zawstydzona/y:

A właśnie idę (chyba bo ciagle mam mieszane uczucia żeby zostawić małego) na wesele i mój Igor zostaje u szwagierki przyjadę o 21 nakarmić małego (a to jest około 40 minut drogi samochodem) bo niestety mały nie chce mleczka modyfikowanego a odciąganie pokarmu dla mnie to porażka . I strasznie się boje jak malutki czy będzie chciał spać w nowym miejscu i tak jakos mi dziwnie zostawić go na noc :-( będę strasznie tęsknić. Atru to właśnie to wesele się zbliża to o którym marudziłam dwa miesiące temu;-).

nuśka dasz rade a i małemu nic nie będzie
a ja zamiast spac to robie różne najmniej odpowiednie rzeczy żeby tylko nie zasnąć
etka co do ubranek to interesowałyby mnie ubranka typowo dziewczęce w rozmairach powyżej 80/86 typu body, bluzeczki, sukienki spódniczki

Ale S mi dzień pokiełbasił. I małemu też. Zlądował z pracy o 14,bo o 22 wyjeżdżał pod ukraińską granicę. Nie mialam kiedy usiąść:wściekła/y: Pogoda u nas do d..y i nie planowałam wyjścia. Zostałam zmuszona po 15, bo Matysowi nawet przez głowę nie przeleciał myśl o spaniu. Poszłam na jakieś pół h,jak zasnął przyszłam do domu,a on spał mi 2 godzinki. Wkulneliśmy się z S pod kocyk jak za starych dobrych czasów:-D:-D
Chyba mój suwaczek jakoś dziwnie odlicza. Czy któryś maluch jest z 6? Bo wydaje mi się,że Matys jest jednak sam.

reklama
Kurcze dziewczyny ale wy duzo piszecie:-):-)ja nie mam za bardzo czasu zeby w dzien pisac bo moj Dawid ostatnio taki marudny jest:wściekła/y:a wieczorem widze was nie ma:-(ale moze w koncu na was trafie.Jak na razie jestem zakrecona tutaj i juz nie pamietam komu mialam odpowiedziec,a nie umiem zaznaczac tych cytatow zeby ulatwic czytanie,wiecie o co mi chodzi?
Kasia- ja urodzilam o 12.04 tagze moj jest starszak ha ha,
Apowiedz twoj Kubus ma juz jakies zabki,bo moj Dawid ani jednego,nawet nie widac zeby cos tam mu wychodzilo.
W anglii dzieci do szkoly to znaczy do zerowki ida w wieku 4 lat,moj Kuba juz chodzi,ale oni wiecej tam maja zabaw niz nauki,ma zeszyt w ktorym panie wklejaja literki i tam krotkie teksty ma do nauki czytania,ale to jest raz na dwa tygodnie dodawane no i fajnie wyglada w tym stroju szkolnym
Hruda-widze ty tez jestes z gdanska a z jakiej dzielnicy?moze znamy sie?bo ja jestem w wrzeszcza:-)

Do góry