Bibi89
Fanka BB :)
Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutkiJa nie sikam częściej,ale też brałam kilka dni tylko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutkiJa nie sikam częściej,ale też brałam kilka dni tylko
Ja biorę miovelie nac 3 dzień i żadnych skutków nie zauważyłam. Wiem że to nie jest ten sam suplement, ale pisaliście że podobne działanie.Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutki![]()
Moze ten ACC jest jakiś mocniejszyJa biorę miovelie nac 3 dzień i żadnych skutków nie zauważyłam. Wiem że to nie jest ten sam suplement, ale pisaliście że podobne działanie.
PięknieMelduję się z betą 199,4.
GratulacjeMelduję się z betą 199,4.
Była kiedyś taka wystawa przedstawiająca ubrania ofiar zgwałceń. Doskonale prezentująca, ze nie ma żadnej korelacji pomiędzy ubraniem a ryzykiem zgwałcenia (abstrahując oczywiście od tego, ze wina ZAWSZE jest sprawcy). Nie wpuścili jej do Polski.Najgorsze w tym wszystkim jest to, że część uwierzy i latami da się gwałcić na przykład pijanym mężom.
Jesuuuuu ciśnienie 800
No weź, pewnie, że zostań! Mi jest przykro, jak juz zapamiętam dziewczyne i sie wkrece w jej historie a ona znika po pozytywnym teścieDzięki Dziewczyny
Chociaż powiem Wam, że lęki to mi się nasilają zamiast spadać.
A w ogóle… mogę tu z Wami zostać czy bardzo mnie wyganiacie?
Widziałam że już dostałaś link w odp więc nie będę powielaćCo to jest to ACC? To jakiś suplement? Lek? Na co działa?![]()