reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, ja dziś 11dc i pecherzyk 24mm 😯 dobrze ze dziś była wizyta bo pewnie jutro lub pojutrze by było za późno, to acc chyba naprawdę działa 😐. Dzisiaj podałam ovitrelle i działamy 💪🏻💪🏻💪🏻
EDIT: endo 7,11 to nie za małe? 🤔🤔

reklama
Dziewczyny, ja dziś 11dc i pecherzyk 24mm 😯 dobrze ze dziś była wizyta bo pewnie jutro lub pojutrze by było za późno, to acc chyba naprawdę działa 😐. Dzisiaj podałam ovitrelle i działamy 💪🏻💪🏻💪🏻
EDIT: endo 7,11 to nie za małe? 🤔🤔
W jakich dniach Brałaś acc ?

A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?

W jakich dniach Brałaś acc ?

A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?

Napewno było mniejsze. Rośnie od okresu do okresu [emoji16] podczas okresu się złuszcza [emoji16]

Bardzo zgrubnie mówiąc

W testach ciążowych każda druga kreska która jest widoczna oznacza ciążę. Nie musi być ciemna byleby była różowa. Więc jeśli jest jakaś kreska to jesteś w ciąży. 😉
No a sumie niby to wiem ;) ale nie jestem pewna czy byłyby one różowe. I chyba po kilku dniach przerwy w drugiej turze kolor byłby mocniejszy? Teraz już nie ma co gdybać bo to że tak powiem już zaschnięta sprawa :p ale dziękuję za pełna nadziei odpowiedź :D co ma być to będzie.

Ostatnia edycja:
E, to bez sensu.. liczyłam na jakieś spektakularnie grube przed owu[emoji23]
Dzięki za info

Po co miałoby być grube przed owu? [emoji39] ma być soczyste dla zarodka, jak nie ma zarodka to się złuszcza i buduje na nowo świeżutkie.

reklama
Do góry